Oprea l-a vizitat pe Nastase in inchisoare

Sambata, 18 Iulie 2015, ora 22:11
8159 citiri
Oprea l-a vizitat pe Nastase in inchisoare
Foto: captura Realitatea TV

Liderul UNPR, Gabriel Oprea, a dezvaluit sambata seara ca l-a vizitat pe Adrian Nastase cat acesta era in inchisoare.

Liderul UNPR a fost intrebat, la Realitatea Tv, despre episodul in care Traian Basescu l-ar fi numit "seful mafiei personale a lui Adrian Nastase".

Oprea: Basescu e un barbat de stat, nu m-a facut niciodata sef al mafiei lui Nastase

"Intotdeauna, cu domnul presedinte Traian Basescu am vorbit cu dvs. Am avut o relatie institutionala foarte buna eu, ca prefect, cu primarul general Traian Basescu. Cand m-a prins in campania din 2004, m-a executat si am invatat ce inseamna politica. In 2004, a spus, printre altele, ca din mafia personala a lui Adrian Nastase fac parte mai multi colegi de partid si, la urma, Gabriel Oprea.

Cand m-am mai ridicat, din punct de vedere politic, domnul presedinte m-a reevaluat. Cred ca aici este plusul meu, ca stau la greu, nu fug la prima greutate si imi tin cuvantul dat. La greu, toti vor sa aiba oameni adevarati, restul sunt povesti", a declarat Oprea.

Acesta a sustinut ca Adrian Nastase ar fi fost "unul dintre cei mai buni premieri" ai Romaniei si ca l-a vizitat la inchisoare.

"Adrian Nastase a fost unul dintre cei mai buni premieri ai Romaniei. Este un om care pe mine m-a promovat, il respect foarte mult. L-am vizitat anul trecut, in Vinerea Mare. Nu vreau sa comentez problemele din justitie. Sunt mandru ca am facut parte din guvernul lui Adrian Nastase", a continuat liderul UNPR.

Nastase a executat efectiv 500 de zile de pedeapsa, respectiv 228 de zile din pedeapsa primita in dosarul "Zambaccian" si 272 din condamnarea dispusa in "Trofeul calitatii". La acestea s-au adaugat 105 zile considerate executate ca urmare a muncii prestate, respectiv elaborarea unor lucrari stiintifice. Astfel, s-a considerat ca Nastase a executat 605 zile din pedeapsa.

Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Ministrul de Finanţe Marcel Boloş a explicat, joi, 28 martie, că numărul mare de concedii medicale nu asigură sustenabilitatea bugetului asigurărilor sociale. Declarația vine în...
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
USR anunţă că, miercuri, un membru USR a fost agresat în timp ce strângea semnături în zona Lujerului din Sectorul 6, Bucureşti. ”Ieri, un membru USR a fost agresat în timp ce...
#Oprea vizitat Nastase, #Oprea sef mafie Nastase , #Victor Ponta