Oprea, despre relatia cu Dragnea: Te mai certi cu nevasta acasa, dar cu alti colegi de coalitie...

Marti, 23 Iunie 2015, ora 22:29 6594 citiri
Foto: captura Realitatea TV

Premierul interimar Gabriel Oprea a declarat, marti seara, vorbind despre relatia cu Liviu Dragnea, ca nu s-a certat niciodata cu el si ca il respecta. A trecut in revista relatia si cu alti oameni importanti din PSD, cum ar fi Ioan Rus.

Intrebat ce relatie are cu Liviu Dragnea, mai ales ca acesta l-a criticat la un moment dat, Gabriel Oprea a raspuns: "Te mai certi cu nevasta acasa, dar cu alti colegi de coalitie... Nu m-am certat niciodata cu el, il respect".

Planurile lui Oprea la Guvern: O sa conduc ca un militar

In ceea ce priveste relatia cu Ioan Rus, care a gafat public la un post de televiziune, Gabriel Oprea a afirmat "e un foarte bun ministru, foarte serios. A avut o zi mai proasta, a facut o greseala, si-a cerut iertare, scuze".

Premierul interimar Gabriel Oprea: Pot sa nu sustin propunerea lui Ponta?

De altfel, Oprea a recunoscut ca are o relatie buna cu mai toti oamenii importanti din PSD, nominalizand-o si pe Rovana Plumb. "Ne respectam, imi cunosc si mie calitatile si defectele", a spus acesta.

Totusi, din punctul sau de vedere, "Victor Ponta este prezentul si viitorul in PSD. Angajamentele mele cu PSD sunt legate de Victor Ponta".

Gabriel Oprea s-a referit si la Adrian Nastase, fost premier, pe care l-a numit "unul dintre cei mai buni premieri ai Romaniei". Totusi, nici macar acesta nu se compara cu Victor Ponta, "unul dintre cei mai buni premieri din ultimii 10 ani, cel mai bun premier".

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii
Poza tieues
tieues
rank 5
Toti pesedei au suupt de la aceeasi mama ...Iliescu !
Poza silvia_h
silvia_h
rank 5
G Oprea, la Realitatea tv: "Ponta are o culpă medicală"