O voce striga din PSD impotriva lui Oprea si UNPR

Miercuri, 24 Iunie 2015, ora 08:54
5289 citiri
O voce striga din PSD impotriva lui Oprea si UNPR
Foto: Arhiva Ziare.com

Dupa preluarea interimatului la sefia Guvernului de catre Gabriel Oprea, seful UNPR, social-democratii indemnati de Victor Ponta si-au aratat sustinerea pentru noul lider al Guvernului, desi multi probabil nu au uitat felul cum acesta a plecat din PSD pentru a sprijini guvernarea Boc sau modul cum a amenintat mai recent ca iese de la guvernare.

Unul dintre cei care nu pot uita trecutul este deputatul PSD Madalin Voicu, care il ataca pe actualul premier interimar cat se poate de vehement.

"Mie nu-mi convine cand Gabriel Oprea confisca interesul national sub forma populista si creeaza un fel de marota. Domnul Oprea conduce un partid-fantoma care n-a existat niciodata la vot sau nu s-a prezentat la alegeri", a declarat Madalin Voicu, marti seara, la Antena 3, facand referire la faptul ca UNPR a avut mereu acces la fotolii de parlamentar, gratie aliantelor politice cu partide mai mari.

La fel de franc a ramas Madalin Voicu si cand a fost intrebat de ce PSD accepta sa stea langa un "partid-fantoma".

"A fost o chestiune de interes la PSD, de a avea sufragii si suficient de multe voturi", a explicat deputatul PSD.

PSD: Avem incredere si sustinem interimatul lui Gabriel Oprea

Imediat dupa ce Gabriel Oprea a fost desemnat de Victor Ponta sa ii tina locul la Palatul Victoria, PSD prin vocea Rovanei Plumb, ministru si presedinte al Consiliului National, si-a afirmat sustinerea.

"Avem incredere si sustinem interimatul in fruntea Guvernului Romaniei de catre viceprim-ministrul Gabriel Oprea.

Guvernul Romaniei functioneaza, cu totii stim ce avem de facut pentru a continua buna guvernare si pentru a lua cele mai bune masuri si solutii pentru cresterea bunastarii romanilor - miza cea mai importanta a acestei perioade", a scris pe blog Rovana Plumb.

Insa tensiuni exista si acestea au fost recunoscute de Liviu Dragnea, care a plecat prin tara in turneu ca sa ii calmeze pe pesedisti.

Liviu Dragnea a spus, joia trecuta, intr-o conferinta de presa sustinuta la Suceava, ca impreuna cu secretarul general al PSD, Andrei Dolineaschi, a inceput un periplu prin organizatiile din tara din dorinta presedintelui partidului, Victor Ponta, si a celorlalti reprezentanti ai conducerii de a vedea starea organizatiilor judetene.

Dragnea ii calmeaza pe PSD-istii tulburati de declaratiile lui Oprea: Nu putem fi santajati, nu suntem captivi

"Sa le spunem colegilor nostri ca PSD nu este un partid care se poate preda cuiva sau care sa fie speriat de eventuale declaratii la televizor si nici un partid care sa fie captiv intr-o guvernare pe care o conduce", a declarat Dragnea.

Oprea: Iesim de la guvernare daca se modifica "pe furis" Codul Penal

El a explicat ulterior ca interviul lui Gabriel Oprea (in care acesta ameninta cu iesirea de la guvernare) a produs "foarte multa tulburare in PSD".

Ce urmărește Ciolacu prin restrângerea atribuțiilor primarului Capitalei. Anticipează un eșec de proporții? „O dezavuare subtilă a doamnei Firea”
Ce urmărește Ciolacu prin restrângerea atribuțiilor primarului Capitalei. Anticipează un eșec de proporții? „O dezavuare subtilă a doamnei Firea”
A mai rămas aproximativ o luna și o săptămână până la alegerile locale, iar PSD de-abia a lansat-o în cursa pentru Capitală pe Gabriela Firea. Social-democrații sunt conștienți că...
Piedone și-a lansat programul pentru alegeri: "Sunt omul care încă mănâncă parizer şi usturoi/E uşor să fii papagal" VIDEO
Piedone și-a lansat programul pentru alegeri: "Sunt omul care încă mănâncă parizer şi usturoi/E uşor să fii papagal" VIDEO
Cristian Popescu Piedone şi-a lansat vineri, 26 aprilie, programul politic sub forma unui "contract cu cetăţenii Bucureştiului". Candidat din partea PUSL la funcţia de primar general al...
#Madalin Voicu atac UNPR Oprea , #PSD