Mama politistului Gigina ii scrie lui Oprea: Ai redus la zero aceasta familie. Erai "Zeul" care dicta!

Miercuri, 07 Septembrie 2016, ora 13:24
6267 citiri
Mama politistului Gigina ii scrie lui Oprea: Ai redus la zero aceasta familie. Erai "Zeul" care dicta!
Foto: Facebook/Gabriel Oprea

Mama politistului Bogdan Gigina, care a murit in timp ce deschidea coloana oficiala pentru Gabriel Oprea, i-a transmis fostului ministru de Interne un mesaj in care il critica pentru ca i-a distrus familia, "doar pentru ca a crezut ca totul i se cuvenea".

"'Mi se pare de domeniul fantasticului' - asta declara 'Gabi Oprea'. Pune o intrebare catre procurorul de caz. Daca nu ar fi fost acele lucrari nesemnalizate, oare Bogdan Gigina chiar si ruland cu 84 km/h ar fi murit? As vrea sa stiu raspunsul sincer al procurorilor la aceasta intrebare. Aceeasi intrebare v-o adresez si eu si va rog sa raspundeti la fel de sincer. Daca Bogdan Gigina ar fi fost scos din dispozitiv in acea seara ar fi trait?

Dumneavoastra dispuneati de acest dispozitiv, nimeni altcineva. Aghiotantul era vocea dumneavoastra (de altfel, un om cu suflet din relatarile lui Bogdan, un om care era supus la fel ca si ei rasfatului dvs. zilnic). Dumneavoastra erati "Zeul" care dictati si asta o stie tot ministerul", a transmis mama lui Bogdan Gigina, intr-o postare pe Facebook.

Femeia il acuza pe Gabriel Oprea ca i-a distrus familia.

"Un cadru militar, un barbat cu coloana vertebrala, un om responsabil isi asuma consecintele faptelor sale...dar despre ce vorbesc, despre un om care si-a abandonat omul care statea in ploaie, vant, soare pentru siguranta lui.. Omul care la cateva ore de la moartea lui Bogdan nu a avut demnitatea sa recunoasca ca el facea parte din dispozitiv, omul care in decursul a catorva ore a schimbat legea. (Vezi Monitorul Oficial 21 oct. 2015).

Pentru mine esti un muritor, eu nu vad functia, nu vad omul politic care crezi ca esti, sunt o mama care si-a pierdut unicul copil, din ignoranta ta, o mama careia i-ai sters trecutul, viitorul, viata. Ai redus la 0 aceasta familie, doar pentru ca ai crezut ca totul ti se cuvenea", a incheiat postarea Carmen Gigina.

Amintim ca DNA a cerut avizul Senatului pentru inceperea urmaririi penale a fostului vicepremier Gabriel Oprea, acuzat de ucidere din culpa in cazul mortii politistului Bogdan Gigina

Citeste ce a declarat Oprea dupa cererea DNA

Cum se votează cu urna mobilă. BEC a stabilit regulile pentru alegeri
Cum se votează cu urna mobilă. BEC a stabilit regulile pentru alegeri
Biroul Electoral Central a stabilit, vineri, 26 aprilie, măsurile pentru exercitarea dreptului de vot prin intermediul urnei speciale la alegerile din data de 9 iunie, menţionând, între altele,...
Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Fostul preşedinte Traian Băsescu afirmă că liderii celor două mari partide din România, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, nu se pot compara ”ca şi calibru” cu unii dintre predecesorii...
#mama Gigina mesaj Oprea, #mama Gigina Gabriel Oprea , #politist mort