George Maior l-a invitat pe Gabriel Oprea la o gala ce va avea loc la Washington

Miercuri, 30 Septembrie 2015, ora 14:32
3448 citiri
George Maior l-a invitat pe Gabriel Oprea la o gala ce va avea loc la Washington
Foto: Arhiva site MAI

Ambasadorul roman in SUA, George Maior, fost sef al SRI, l-a invitat pe vicepremierul Gabriel Oprea la Washington, cu ocazia unei gale la care vor fi prezenti membri din Congresul american si reprezentanti ai comunitatii de romano-americani.

Evenimentul va avea loc in data de 7 octombrie, iar faptul ca Gabriel Oprea va fi prezent la Washington a fost facut public pe blog de Marian Petruta, presedintele NARPA (North American Romanian Press Association - organizatie de presa a jurnalistilor din SUA si Canada).

Acesta posteaza pe blog invitatia oficiala pe care scrie explicit ca vicepremierul Gabriel Oprea va fi prezent la eveniment.

Evenimentul este organizat anual de "Alianta", o organizatie non-profit fondata, printre altii, de doi fosti ambasadori in Romania, Mark Gitenstein si James Rosapepe. Scopul "Aliantei" este de a intari relatiile culturale, economice si de securitate intre Romania si SUA, conform precizarilor de pe site-ul oficial.

In tara, vicepremierul Gabriel Oprea este in centrul unui scandal de presa, el fiind acuzat ca si-a plagiat teza de doctorat si le-a permis unora dintre doctoranzii sai sa plagieze la randul lor.

Zeci de intelectuali ii cer lui Iohannis sa ia atitudine: Romania lucrului bine facut nu poate fi slujita de plagiatori

Plagiatul, atentat la cultura nationala si amenintare pentru Romania - Interviu

Fost ministru al Apararii, caz incredibil de plagiat pastorit de Gabriel Oprea: A copiat si din Constitutie

Stelian Tanase, fostul director al TVR, a declarat ca a fost "lichidat" de la conducerea postului public de televiziune la cererea vicepremierului Gabriel Oprea, dupa ce acesta l-ar fi sunat "foarte oparit", cerandu-i sa scoata de pe post un material despre plagiatul sau.

Stelian Tanase, despre posibila demitere: Nu suntem chelneri sa fim chemati sa umplem un pahar de sprit

Oprea sustine ca niciodata nu l-a cautat pe Stelian Tanase

Romanii din America ii cer lui Iohannis sa condamne presiunile lui Oprea asupra presei

Pe de alta parte, PNL il acuza ca, in calitate de lider al UNPR, permite mentinerea lui Victor Ponta in functia de premier, parlamentarii din formatiunea sa politica neparticipand, marti, la motiunea de cenzura depusa de Opozitie si care ar fi putut duce la inlaturarea lui Ponta, acuzat la randul sau de plagiat, dar si trimis in judecata de procurorii DNA pentru fals in inscrisuri, spalare de bani si complicitate la evaziune fiscala.

Ce decizie majora a luat PNL, dupa esecul motiunii de cenzura

George Maior este nasul de cununie al lui Victor Ponta si de botez pentru fetita cea mica, iar Gabriel Oprea i-a botezat acestuia copilul din casatoria anterioara.

Cine canta la nunta lui Ponta cu Daciana?

Oprea: I-am dus copilul la biserica, cu toate ca Ponta nu are niciun Dumnezeu (Video)

C.B.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Gabriel Oprea George Maior Washington, #Oprea plagiat, #Maior ambasador SUA , #vicepremier
Comentarii