Imagini apocaliptice în Spania. Totul este acoperit cu nisip roșiatic VIDEO

Miercuri, 16 Martie 2022, ora 10:05
13384 citiri
Imagini apocaliptice în Spania. Totul este acoperit cu nisip roșiatic VIDEO
În unele regiuni din Spania, cerul a căpătat deja o nuanţă intensă de portocaliu FOTO Facebook/ Nerja Lovers

O furtună de praf saharian a acoperit cu un praf dens, roșiatic, orașele din sudul Spaniei. Norul de praf a afectat și alte țări, între care Portugalia, Franța, sudul Marii Britanii și vestul Italiei. Miercuri dimineață, și în orașele din vestul României a fost semnalată prezența prafului saharian.

Furtuna Celia în Spania a adus ploi abundente, rafale de vânt, furtuni maritime. Furtuna Celia a lăsat în urmă șase morți în Spania, în Insulele Canare. Alte cinci persoane au fost rănite.

În unele regiuni din Spania, cerul a căpătat deja o nuanţă intensă de portocaliu din cauza rafalelor care au adus nisipul. Fenomenul este catalogat de către specialiști dreptul unul normal pentru sezonul de primăvară și este de așteptat ca pulberii de praf să rămână în atmosferă până la sfârșitul săptămânii.

Praful dens roşiatic s-a depus peste tot, imediat. Persoanele cu probleme respiratorii au fost sfătuite de autorități să rămână pe cât posibil acasă, iar dacă sunt nevoite să părăsească locuința, să poarte mască de protecție. Trebuie menționat, totuși, că praful nu este toxic sau dăunător pentru sănătate.

Almunecar, zona Costa del Sol FOTO Facebook/ Almunecar Info

Aproximativ 800 de milioane de tone de praf se răspândesc anual din regiunile deșertice din nordul Africii în întreaga lume.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Motorola și-a extins gama de produse: ce oferă noile căști wireless ale producătorului
Motorola și-a extins gama de produse: ce oferă noile căști wireless ale producătorului
Motorola și-a extins recent portofoliul de produse, lansând nu doar noua serie de telefoane mobile Edge 50 - care include modelele Moto Edge 50 Pro, Moto Edge 50 Ultra și Moto Edge 50 Fusion -...
NASA trimite o dronă uriașă către Titan. Ce presupune misiunea
NASA trimite o dronă uriașă către Titan. Ce presupune misiunea
NASA a anunțat planurile pentru o misiune care va trimite prima dronă, numită Dragonfly, pentru a explora Titan, cel mai mare satelit al planetei Saturn. Inițiativa vine după succesul dronei...
#furtuna celia, #furtuna Spania morti, #furtuna nisip , #stiri mediu