Un fast-food vinde burgerii "Jandarm" si "Jandarmerita picanta". Cu carne batuta cu "pulanul"

Sambata, 25 August 2018, ora 12:33
9287 citiri
Un fast-food vinde burgerii "Jandarm" si "Jandarmerita picanta". Cu carne batuta cu "pulanul"
Foto: Facebook/Duba cu mancare

Incidentele petrecute in timpul protestului din 10 august l-au inspirat pe patronul unei rulote fast-food din Timisoara, care le ofera clientilor burgeri "Jandarm", cu carne batuta cu "pulanul", sau "Jandarmerita picanta".

Burgerii au fost comercializati sub aceasta denumire pentru prima data in cadrul unui festival de bere artizanala, organizat la Timisoara in urma cu cateva zile, si s-au vandut imediat.

In acest sfarsit de saptamana, burgerii cu denumiri inedite, care au devenit virali pe retelele de socializare, sunt comercializati din rulota fast-food in cadrul unui alt festival din vestul tarii, organizat la Arad.

"Burger jandarm (iti dau lacrimile) . Carne vita batuta cu pulanul, ceapa, sos picanto-lacrimogen, rosii, salata, bacon, ou, cedar, cartofi prajiti, sos barbeque", asa este prezentat burgerul "Jandarm" de catre reprezentantii rulotei fast-food.

De asemenea, "Jandarmerita picanta" cu piept de pui contine "sos, salsa, bulete branza, rosii, ceapa, salata".

"Pe perioada festivalului de bere artizanala din Timisoara am venit cu o oferta speciala, tinand cont de situatia din tara, un burger pe care l-am numit Jandarm picant, am vrut sa fie un burger iute, sa-ti dea lacrimile.

Cererea a fost foarte mare, s-a pus lumea la coada si la un moment dat am ramas fara carne de vita. Atunci am inventat burgerul "Jandarmerita picanta", cu piept de pui, care s-a terminat si el foarte repede. Am vandut in jur de 500 de burgeri. Avand in vedere succesul de care s-au bucurat acesti burgeri, o sa-i mai facem o perioada", a afirmat patronul rulotei fast-food "Duba cu mancare", Sorin Stanca.

Reprezentantii rulotei fast-food au precizat ca in cadrul Festivalului de mancare stradala si muzica Picnic, organizat la Arad in acest sfarsit de saptamana, pe faleza Muresului, un burger "Jandarm" costa 30 de lei, iar "Jandarmerita picanta" - 25 de lei.

"Noi nu avem un punct fix in care ne desfasuram activitatea, avem un food-truck (fast-food pe roti - n.red.) cu care ne deplasam la diferite evenimente: festivaluri, companii, petreceri private.

Noi, spre deosebire de jandarmi, avem duba cu mancare, nu te ia, ci iti da sa mananci. Este un altfel de duba", a mai explicat Sorin Stanca.

Patronul rulotei fast-food este motociclist din Timisoara si a initiat afacerea in primavara acestui an.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#fast food burger jandarm , #amuzant