Profesorii dezvaluie cele mai ridicole scuze folosite de elevii care nu si-au facut temele: "Papagalul meu a luat foc. Toata drama m-a facut sa uit de teme"

Joi, 24 Iunie 2021, ora 17:596178 citiri
Profesorii dezvaluie cele mai ridicole scuze folosite de elevii care nu si-au facut temele: "Papagalul meu a luat foc. Toata drama m-a facut sa uit de teme"
FOTO Unsplash

Fiecare copil a mintit cel putin o data in viata referitor la motivul pentru care nu si-a facut tema. Un utilizator al unei retele de socializare a intrebat profesorii care au fost cele mai ridicole scuze care le-au fost servite in astfel de situatii, de-a lungul carierei lor.

Buzzfeed.com a facut un top al celor mai hilare raspunsuri:

1. "Elevul meu a spus ca nu isi poate face temele pentru ca bunica lui i-a furat manualul si nu i-l da inapoi. Asta ca razbunare, pentru ca si copilul i-a furat bunicii piciorul de lemn".

2. "Elevul meu a spus ca i-a mancat cainele tema, asta in conditiile in care temele se fac online".

3. "Elevul meu a spus ca papagalul lui a zburat in semineu si a luat foc. Apoi, papagalul a inceput sa zboare prin camera de zi, in timp ce tatal lui il urmarea cu o tigaie, de teama ca o sa intre in perdele si o sa le dea foc. Intr-un final, tatal a prins pasarea si a stins-o la robinet. Cu toata drama, copilul a uitat de tema".

4. "Un elev mi-a spus ca a decis sa nu isi mai faca temele dupa ce a aflat ca mayasii au prezis ca lumea se va sfarsi. Si-a dat seama ca nu are cum sa intre in probleme din moment ce oricum lumea e aproape de final".

5. "Un elev mi-a spus ca nu a putut sa isi faca tema deoarece bunica lui a murit, fiind bolnava de cancer. I-am spus ca imi pare rau si ca ii voi da un termen mai lung pentru a finaliza tema. Cand s-a scurs si al doilea termen, mi-a dat exact acelasi mail, cuvant cu cuvant, ca sa imi spuna ca bunica lui a murit, uitand ca a mai folosit o data scuza".

6. "Un elev mi-a spus ca nu a putut sa isi faca tema deoarece mixerul mamei lui facea prea mult zgomot si nu se putea concentra".

ado.slave('adoceanrondmqmrmjjp', {myMaster: 'yqOQusPcN7YpK8epoz4PHfp1DXzLrae0w.7FUS25ohX.g7' });