Provocare: 1.000 de dolari pentru cei care reusesc sa vizioneze toate filmele "James Bond" in 30 de zile

Joi, 24 Iunie 2021, ora 18:392385 citiri
Provocare: 1.000 de dolari pentru cei care reusesc sa vizioneze toate filmele "James Bond" in 30 de zile
Cel care va fi ales va avea la dispozitie 30 de zile pentru a vedea cele 24 de aventuri ale celebrului agent britanic Foto-Faceook/Variety

Site-ul american Nerd Bear le propune fanilor vizionarea tuturor productiilor din franciza pentru suma de 1.000 de dolari, pentru a sarbatori lansarea celui de-al 25-lea film al francizei "James Bond",

Cel care va fi ales va avea la dispozitie 30 de zile pentru a vedea cele 24 de aventuri ale celebrului agent britanic, dar numai daca indeplineste mai multe conditii.

"Sunt mai mult de 51 de ore de filme si mult prea mult Martini!", a precizat site-ul Nerd Bear in anuntul sau.

Printre conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca cei interesati, obligatoriu majori: sa aiba nationalitate americana sau sa ocupe un post full time in SUA, sa fie fani al universului James Bond si sa aiba "o atentie extraordinara pentru detalii".

Persoana aleasa va lua notite si la finalul celor 30 de zile va preda o "foaie de lucru".

Spectatorul profesionist va trebui sa fie activ pe retelele de socializare pentru a se informa in timp real despre vizionarea sa si sa faca reclama initiativei.

Persoanele care raspund tuturor conditiilor sunt invitate sa completeze un formular, in care vor bifa filmul preferat si in care vor explica de ce sunt "super-fanii" francizei si de ce merita aceasta "slujba".