La simtul umorului nu ne intrece nimeni: Protestele continua sa inspire jocuri amuzante cu Dragnea

Joi, 09 Martie 2017, ora 11:43
9972 citiri
La simtul umorului nu ne intrece nimeni: Protestele continua sa inspire jocuri amuzante cu Dragnea
Foto: Arhiva Ziare.com

Romanii protesteaza de mai bine de o luna fata de Guvern, dovedind in acest timp ca sunt oameni care stiu sa isi apere principiiile, dar si ca la simtul umorului nu sunt multi care ne depasesc.

Pe langa pancartele care mai de care mai amuzante si nastrusnice pe care le-au afisat oamenii la proteste, romanii mai priceputi in ale tehnologiei au creat mai multe jocuri pentru smartphone-uri care il au in centrul atentiei pe Liviu Dragnea, presedintele PSD.

Unul dintre aceste jocuri se numeste "Flappy Dragnea". Pe fundalul jocului apare o cladire din Piata Victoriei pe care a fost proiectat mesajul "#VaVedem". Cel care joaca trebuie sa il ajute pe Liviu Dragnea sa treaca printre niste gratii. Daca nu reuseste si capul lui Dragnea - care are aripi - se loveste de ele apar diverse mesaje precum vocea lui Klaus Iohannis spunand "Ghinion" sau "Ati obosit deja?", dar si vocea deja celebrei Floricica Dansatoarea strigand "Sa va fie rusine".

Intr-un alt joc intitulat simplu "Dragnea" apare chipul presedintelui PSD. Utilizatorul trebuie, ajutat de sageti, sa il trimita intr-o parte sau alta a ecranului, astfel incat sa ii cada in cap un topor, o oala sau alte lucruri.

Aplicatia "Dragnea Run" presupune ca utilizatorul sa il ajute pe liderul PSD sa sara peste iceberguri. Iata si povestea jocului explicata de dezvoltator:

"Dragnea s-a hotarat sa plece in Rusia dupa protestele incendiare din toata Romania. Ajuns in Siberia, Dragnea isi continua fuga spre Kremlin insa Dumnezeu il pune la incercare facandu-i traseul cat mai greu.

De aceea, Dragnea are nevoie de tine sa ajunga la dracu' in praznic. Jucand acest joc iti vei dezvolta capacitatea de a reactiona la bullshit. Invita-ti prietenii sa il alungati impreuna cat mai departe folosind butonul de share.

P.S.: Jocul merge cel mai bine noaptea, Dragnea fiind mult mai agil".

"Dragnea #rezist" este un alt joc prin care dezvoltatorul vrea sa transmita mesajul "Poporul voteaza ziua, hotii voteaza noaptea! Iesim din casa pentru ca ne pasa". Pe fundaul acestei aplicatii se aud la inceput versuri din melodia "La fel" a Deliei feat Bibanu Mixxl: "Si nu vreau sa plec sa le fac pe plac. Incep sa cred ca sunt a 13-a zi in zodiac", apoi jocul continua pe vocea celebrei Floricica Dansatoarea. In cadrul jocului, utilizatorul trebuie sa il ajute pe Dragnea - chipul liderului PSD are aripi - sa zboare, dar in momentul in care se loveste de un obstacol explodeaza o bomba pe care DNA.

In jocul "Flappy Dragnea Zboara" liderul PSD trebuie ajutat sa treaca printre niste tevi, care reprezinta cate un milion furat. Daca personajul principal se loveste de o teava apare mesajul "bullshit", daca trece, creste numarul milioanelor furate.

Intr-un alt joc, "Dragnea Fly", pe corpul unei gaini apare chipul liderului PSD care trebuie sa zboare si sa faca oua - de fapt lingouri de aur - care sa cada fix intr-un cuibar. Pe fundalul jocului se gaseste imagina cu romanii care au protestat in Piata Victoriei realizand steagul Romaniei.

Intr-un alt joc, numit tot "Flappy Dragnea", chipul liderului PSD, cu aripi, normal, trebuie sa zboare printre niste busteni si sa adune banuti de aur.

Vezi si alte jocuri inspirate de protestele din ultima vreme

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
Deputata AUR Gianina Şerban acuză că, de patru luni, Birourile permanente reunite al Camerei şi Senatului refuză, fără nicio justificare, să numească un membru al partidului în comisia...
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîţu, fost premier și fost lider PNL, a anunțat că sunt probleme privind „candidatura coaliţiei toxice” în persoana medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei. El a...
#jocuri Dragnea, #jocuri amuzante Dragnea, #aplicatii Dragnea , #amuzant