Internetul se prapadeste de ras, dar Keanu Reeves nu se supara (Galerie foto)

Duminica, 01 Aprilie 2018, ora 14:23
24002 citiri
Internetul se prapadeste de ras, dar Keanu Reeves nu se supara (Galerie foto)
Foto: Twitter/Keanu Reeves doing things

Fara indoiala, cel putin in mediul online, Keanu Reeves e unul dintre cei mai iubiti actori. Vedeta atipica, in cazul careia faima nu s-a suit la cap, Keanu Reeves nu se sfieste sa faca gesturi "normale", chiar usor nonconformiste pentru o personalitate publica.

Iar momentele in care este surprins "in afara serviciului" se transforma de multe ori in meme-uri savuroase. Internetul pare ca pur si simplu nu se mai poate satura de el.

Cat despre Keanu, in varsta de 53 de ani, acesta are intelepciunea de a rade si el, de el.

Actorul e genul de om care, daca vrea sa bea o tarie si sa discute despre viata cu un om al strazii o face, fara sa-i pese de cei din jur.

Daca vrea sa transmita paparazzilor ce gandeste despre ei, chiar daca mesajul nu e unul pozitiv, o face, folosind un singur deget.

Daca vrea sa manance un sandvis supradimensionat, la colt de strada, nimic nu-l opreste. Si apoi poate chiar sa cada intr-o "coma alimentara", asa cum se arata intr-o postare pe un cont de Twitter savuros, dedicat lui, "keanu doing things".

Sigur, multe dintre postari se doresc a fi amuzante si e posibil ca anumite fotografii sa fie preluate din filme. Insa ideea de baza e aceea ca Keanu Reeves e altfel, fapt pe care actorul ni l-a demonstrat in nenumarate randuri.

Potrivit contului, daca nu vrea sa-si cumpere pantofi, chiar daca cei vechi s-au rupt, nu-si cumpara. Pur si simplu ii bandajeaza pe cei care i-au fost, credinciosi, alaturi, o vreme.

E tipul de om care face poze cu fanii, chiar si atunci cand acestia nu ii cer. Pur si simplu intra nepoftit in cadru.

"Keanu Reeves bea o Corona si are o criza existentiala" - da, pare ceva ce actorul ar putea face.

Si da, e adevarat ca are un stil de a se imbraca al lui. Chiar daca asta presupune sa para ca poarta aceleasi haine de 30 de ani.

Un pahar de vin si cateva minute de somn, direct pe caldaram? Nimic mai simplu.

Citeste si Internetul nu se mai satura de ras dupa ce Ivanka Trump a pozat ca om de stiinta (Galerie foto)

Vezi si care au fost femeile din viata lui Keanu Reeves.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Keanu Reeves poze amuzante, #Keanu Reeves nonconformist, #Keanu Reeves fotografii, #Keanu Reeves doing things, #Keanu Reeves poze haioase , #amuzant
Comentarii