FOTO Un porc fugit din remorca a fost returnat proprietarului de catre politisti. Cum au reusit oamenii legii sa rezolve cazul

Autor:N.G.
Joi, 24 Iunie 2021, ora 17:332818 citiri
FOTO Un porc fugit din remorca a fost returnat proprietarului de catre politisti. Cum au reusit oamenii legii sa rezolve cazul
Masina si porcul evadat. Foto: Facebook/ Primaria Sebes

Un porc transportat in remorca unui autovehicul a sarit luni, 25 ianuarie, din mijlocul de transport in zona unei statii de autobuz din municipiul Sebes, judetul Alba.

Soferul nu a sesizat ce s-a intamplat si si-a continuat drumul. Proprietarul a fost identificat, ulterior, pe baza numarului de inmatriculare al masinii, de catre politisti, care i-au returnat si animalul.

"O sesizare mai putin obisnuita a fost primita astazi, la Sebes, in urma unui apel la numarul 112: un porc a sarit dintr-o remorca, in zona statiei de autobuz din cartierul M. Kogalniceanu", se arata intr-o postare publicata luni seara, pe pagina de Facebook a Primariei municipiului Sebes.

Cu ajutorul camerelor de supraveghere video, politistii au gasit autovehiculul cu remorca de unde evadase porcul.

"A fost identificat proprietarul, care locuieste intr-un sat din judetul Alba. Astfel, patrupedul se va intoarce in gospodaria careia ii apartine", au mai precizat reprezentantii Primariei.