VIDEO Show la o emisiune de televiziune. Cum a fost parodiata prima dezbatere Trump-Biden

Joi, 24 Iunie 2021, ora 18:185482 citiri
VIDEO Show la o emisiune de televiziune. Cum a fost parodiata prima dezbatere Trump-Biden
FOTO Youtube/Saturday Night Live (captura)

Emisiunea de satira americana "Saturday Night Live" a parodiat dezbaterea prezidentiala dintre Donald Trump si Joe Biden de saptamana trecuta. Cei doi candidati au fost interpretati de Alec Baldwin si Jim Carrey.

Pentru a sarbatori inceputul celui de-al 46-lea sezon, emisiunea de satira a parodiat dezbaterea prezidentiala din 29 septembrie.

"Ne-am gandit ca este important sa o revedem, caci s-ar putea sa fie singura dezbatere prezidentiala", a indicat in preambul naratorul emisiunii, referindu-se la starea actuala de sanatate a lui Donald Trump, afectat de coronavirus.

Alec Baldwin a fost ca si in sezoanele precedente costumul presedintelui american, in timp ce Jim Carrey l-a jucat pe fostul vicepresedinte al lui Barack Obama. Este a cincea aparitie a actorului in SNL, pentru care a dat auditie fara succes la inceputul anilor 1980.

Jim Carrey va fi prezent de-a lungul intregului sezon pentru a-l interpreta pe candidatul democrat.

In mod traditional "Saturday Night Live" rade de candidatii la alegerile prezidentiale si de presedintele american. In anii 1970, 1990 si 2000, parodii ale presedintilor Gerald Ford (Chevy Chase), George H. W. Bush (Dana Carvey) si George W. Bush (Will Ferrell) au avut o mare influenta in societatea americana si au schimbat perceptia publicului asupra sefilor de stat.

Comentarii