Cartoon Network lanseaza "Aventurile Fratilor Ursi: Filmul". Delia Matache va fi vocea vacutei melodramatice

Sambata, 24 Octombrie 2020, ora 13:52
4444 citiri
Cartoon Network lanseaza "Aventurile Fratilor Ursi: Filmul". Delia Matache va fi vocea vacutei melodramatice
"Aventurile Fratilor Ursi: Filmul" va fi difuzat sambata, de la ora 17.20 FOTO Cartoon Network

Cartoon Network lanseaza sambata, 21 noiembrie 2020, de la ora 17.20, "Aventurile Fratilor Ursi: Filmul", iar vocea unuia dintre personaje va fi dublata de cantareata Delia Matache.

Celebra cantareata va interpreta replicile vacii melodramatice. Personajul ei se intalneste cu fratii ursi care au ramas pe drumuri din cauza unui accident de masina si ii invita la o petrecere a animalelor faimoase pe internet.

In momentul in care pasiunea celor trei frati ursi pentru camionete cu mancare si videoclipuri virale iese de sub control, aceasta intra sub atentia amenintatorului agent Trout de la Controlul Faunei Salbatice. Trout isi face o misiune din a-i separa pe cei trei frati unul de altul si a restabili "ordinea naturala". In fata acestei amenintari, Grizz decide ca exista un singur lucru pe care il pot face - sa se mute in Canada. Cei trei frati pornesc intr-o aventura extraordinara care-i va conduce catre prieteni noi, numeroase pericole dar si petreceri fantastice. Insa, cel mai important pe durata actiunii "Aventurile Fratilor Ursi: Filmul", cele trei personaje isi vor aminti felul in care s-au intalnit si au devenit frati, astfel incat sa isi tina familia unita.

"E un desen plin de aventura, presarat cu umor si situatii care mai de care, deci nu este de ratat. Momentele preferate in care mi-am oferit vocea personajului meu sunt atunci cand vaca melodramatica e ba putin ironica, ba putin intepata. Mi se pare ca arata ca are personalitate", a spus Delia intr-un interviu recent dupa o sesiune de inregistrari.

Fanii acestui serial mai au parte de o surpriza deoarece Cartoon Network anunta deja un nou film cu fratii ursi: "We Baby Bears". Filmul va fi lansat in primavara lui 2021 si va urmari calatoriile celor trei frati din perioada copilariei. Folosind o cutie magica, fratii ursuleti calatoresc prin mai multe lumi de poveste unde isi fac noi si noi prieteni. De fiecare data acestia trebuie sa decida: sa ramana aici ori sa plece mai departe in cautarea unui loc pe care sa-l poata numi "acasa".

Aventurile Fratilor Ursi este o productie a Studiourilor Cartoon Network, creat de Daniel Chong, impreuna cu Manny Hernandez drept producator executiv. De la debutul sau in 2015, serialul Aventurile Fratilor Ursi a fost distins cu numeroase primii, incluzand aici BAFTA Children's Award, Premiul Juriului pentru cel mai bun serial TV la Festivalul International de Film de Animatie de la Annecy si mai multe premii Annie.

Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
#Cartoon Network, #Delia Matache, #vacuta melodramatica, #Aventurile Fra ilor Ur i Filmul , #stiri funny