Ce a patit o femeie care a fost confundata cu mireasa pentru ca purta o rochie alba din dantela la ceremonie

Miercuri, 07 Aprilie 2021, ora 03:09
Autor: Lavinia Ionita
Ce a patit o femeie care a fost confundata cu mireasa pentru ca purta o rochie alba din dantela la ceremonieUna dintre invitate a fost confundata cu mireasa pentru ca purta o rochie alba, de dantela Foto/Pixabay

Situatie ridicola la o nunta, cand una dintre invitate a fost confundata cu mireasa pentru ca purta o rochie alba, din dantela.

Dupa ce fotografia a aparut pe internet, femeia a fost criticata pentru ca s-a imbracat intr-o rochie lunga, alba, din dantela, in calitate de invitata. Multe persoane au considerat ca asa trebuia sa arate doar tanara care se pregatise sa spuna sa se casatoreasca.
"Aceasta femeie din stanga nu este mireasa..." a scris cel care a postat fotografia, la scurt timp dupa ce s-a creat confuzia, iar oamenii au inceput sa o felicite pentru marele eveniment, crezand ca ea este fericita proaspat casatorita.

"Nu-si dau seama aceste femei ca purtarea unei rochii de mireasa, cand nu sunt ele miresele, le face doar sa arate jalnic?" a comentat o persoana.

"Cred ca a fost o miscare de putere asupra miresei" a adaugat altcineva, in timp ce o tanara a dezvaluit ca propria mama i-a facut acelasi lucru, potrivit The Sun.

Unii au fost si mai duri si au spus ca femeii ar fi trebuit sa i se ceara sa plece.

 Articol citit de 5166 ori

  Citeste si:
  Comentarii
  D.x.N
  07.04.2021, 07:34
  Lavinia
  Esti piesa! Latrinia, te iei la intrecere cu Alina Toma la google translate! Ia de aici, ca n-o sa mai ai servici: "Cred ca a fost o miscare de putere asupra miresei". Propozitia asta e pe gen "din putzul gandirii"!
  Dar chiar asa nu se gaseste nimeni sa citeasca articolele inainte de a fi postate sau toti sunt pe etnobotanice la ziare.com?
  Si asta este stire de luni? Pe un site ce se vrea de stiri? Sau credeati ca e inca weekend si continuati cu stiri mondene gen Cancan? Gen de umplutura, gen de doi bani, gen de stim si noi sa facem ziare?
  florika
  07.04.2021, 04:38
  ziare.com publica orice
  Si ce anume a patit?
  Lavinia Ionita se da jurnalista.
  Traiannn
  07.04.2021, 08:06
  In aceste conditii , o regret pe d-na Ene Dogioiu .
  Ziare.com se ia la intrecere cu tabloidele.