Cele mai FUN 12 idei cadouri Secret Santa 2020

Advertorial
Marti, 10 Noiembrie 2020, ora 12:30
28040 citiri
Cele mai FUN 12 idei cadouri Secret Santa 2020

Cadourile de Secret Santa (sau Elefantul Alb sau schimbul de cadouri din preajma Craciunului) te aduc cu un pas mai aproape de distractia de la birou si de spiritul sarbatorilor de iarna. Slavit fie cel care a inventat jocul de Secret Santa, un joc extrem de palpitant care presupune un schimb de cadouri intr-un grup, fara insa a dezvalui identitatea celui care ti-a pregatit cadoul.

Practic primesti un cadou, dar nu stii de la cine a fost, iar tu la randul tau faci un cadou de Secret Santa pentru colegul sau colega de birou, insa nu te semnezi. Ca jocul sa fie si mai trasnit, poti sa alegi un cadou cat mai amuzant, legat de personalitatea persoanei respective sau chiar ceva ciudat. Imagineaza-ti doar ce fata va face primitorul incercand sa afle cine i-a facut cadoul.

Jocul poate fi dus pana in panzele albe, cum ar fi sa faci un cadou romantic si secret unei colege de birou de care iti place, un cadou obraznic pentru un coleg pe care nu-l ai la suflet sau un cadou trasnit pentru seful. Poti oferi perna calatorie, jocuri de societate, instrumente de scris, decoratiuni craciun, seturi cadou etc.

Iata 12 idei cadouri Secret Santa pentru colegii de birou care te vor ajuta sa ramai original in 2020.

Lista Idei Cadouri Secret Santa 2020

1. Papusa VOODOO a sefului - una din cele mai tari idei de cadou

Cadoul emblematic de Secret Santa este fara doar si poate aceasta papusa Voodoo a sefului. Nu te speria, este o papusa trasnita, care vine cu mesaje amuzante si nicidecum cu provocari dure. Mai exact, pe corpul papusii sunt tiparite mai multe mesaje haioase, care pot fi strapunse cu un ac in functie de dorita celui care o foloseste in ceea ce il priveste pe seful sau. Iata cateva mesaje amuzante pe care cel sau cea care va primi cadoul le va putea explora in voie: o marire de salariu, un bonus, posibilitatea de a pleca mai devreme de la birou, un pranz platit din partea sefului etc.

2. Magic 8 Ball Mingea adevarului. Pune-i zambet pe buzele.

Cauti cadouri amuzante de Secret Santa? Nimic nu se compara cu aceasta Minge a adevarului, care a facut furori in toata lumea de cand a fost lansata. Daca pana acum nu parea foarte increzator in deciziile profesionale sau personale pe care trebuia sa le ia, de acum colegul sau colega ta poate folosi aceasta Minge a Adevarului pentru a afla cum trebuie sa actioneze. Mingea functioneaza foarte simplu - ii pui o intrebare, o agiti bine si... astepti raspunsul. Partea si mai amuzanta este ca vei primi raspunsuri din cele mai trasnite.

3. Top reglabil pentru corectarea pozitiei spatelui. Arata ca esti atent la detalii

Nu ai cum sa gresesti de Secret Santa daca faci cadou un top reglabil pentru corectarea pozitiei spatelui. Ne intrebam de ce sefii nu s-au prins pana acum ca toti cei care lucreaza la birou cel putin 6 ore pe zi au nevoie urgent de un astfel de top. Nu conteaza - ai tu acum ocazia sa-l faci cunoscut in randul colegilor de birou. Daca ai ramas in pana de idei pentru cadouri de Secret Santa, sa stii ca topul acesta este o alegere perfecta. Se poate regla, se poarta sub haine, corecteaza postura incorecta, amelioreaza si previne durerile de spate cauzate de statul pe scaun.

4. Suport pentru casti Rock On - cadoul perfect pentru rockeri

Hai, ca stii. Acest suport pentru casti va fi un hit indiferent de cine ti-a picat pe biletul de Secret Santa. Poate fi folosit pentru casti mai mari sau casti mai mici si este un obiect decorativ mega original. Suportul are baza din fetru care impiedica deteriorarea suprafetelor pe care este asezat.

5. Suport bijuterii 3 pisicute cu ocazia sarbatorilor de iarna

Acest cadou de Secret Santa este perfect pentru cineva care poarta bijuterii, iubeste felinele, eleganta si jovialitatea. Este un suport inedit pentru afisarea bijuteriilor, pentru a le avea la indemana rapid si pentru a le aseza usor, la intamplare si totusi cu bun gust, atunci cand ajungi acasa si vrei sa te faci comoda. Acest obiect decorativ practic are forma a trei pisicute negre, cu o tavita suport, in care pot fi asezate mai multe bijuterii.

6. Harta razuibila Am fost acolo

Ai fost acolo? Minunat! Razuieste. Harta razuibila Am fost acolo este harta lumii intr-un nou format, ce permite razuirea locurilor descoperite deja. Din fericire, exista chiar si o varianta autohtona pentru harta razuibila a Romaniei. O poti alege pe oricare din cele doua pentru cadou de Secret Santa. Harta poate fi pastrata in tubul cartonat in care se livreaza sau poate fi afisata pe perete, cu o rama.

7. Hamac pentru picioare

Ne intoarcem in zona cadourilor amuzante de Secret Santa si ne oprim la acest hamac trasnit. Nu e acelasi hamac pe care te-ai leganat toata vara printre copaci, ci un hamac creat special pentru picioare. Aseaza picioarele pe acest hamac atunci cand lucrezi la birou si te vei simti mai confortabil. In plus, permite o mai buna circulatie a sangelui, combate durerile de picioare, problemele cu spatele.

8. Set cadou 100 stickere bagaje Rock the world pentru un coleg pasionat de muzica

Acest cadou functioneaza excelent pentru colegii de birou non-conformisti carora le surade ideea de a-si personaliza laptopul, bagajele, skate-ul intr-un mod inedit. Setul contine nu mai putin de 100 de autocolante diferite, amuzante, cu tematica muzicala Rock.

9. Patura coada de sirena

Stii o colega de birou tanara, frumoasa ca o sirena si visatoare? Atunci, de Secret Santa poti sa-i oferi un cadou desprins din povesti. E o patura speciala, tricotata in forma de coada de sirena, cu model de solzi de peste si o inotatoare generoasa. Este calduroasa si perfecta pentru zilele reci de iarna, sezonul ce a consacrat jocul Secret Santa.

10. Pres pentru reflexoterapie

Unul din cele mai utile, iubite si asteptate cadouri de Secret Santa este acest covoras special pentru talpi, prevazut cu puncte ferme ce stimuleaza miile de terminatii din aceasta zona, pentru a reda confort si bunastare. Pres pentru reflexoterapie se potriveste in special colegelor de birou care vor fi bucuroase sa primeasca un cadou ce le poate ajuta sa se destinda dupa o zi plina la job.

11. Ochelari Ocular Relax cu livrare rapida

Si cu ochii? Ce facem cu ochii pe care ii fortam la pc in fiecare zi, timp de multe ore? Pentru ei exista Ochelari Ocular Relax. Stimuleaza celulele nervoase din jurul ochilor, calmeaza, detensioneaza si redau confortul vederii. Sunt usor de folosit cu buton tactil si un design high-tech. Acest cadou Secret Santa poate fi perfect atat pentru barbati, cat si pentru femei.

12. Sosete Amuzante Bring Me Wine pentru sarbatori fericite

Pune in cadoul de Secret Santa o pereche de Sosete Amuzante Bring Me Wine si vei face pe cineva fericit. Sosetele buclucase au inscriptionat pe talpa mesajul haios legat de consumul de vin: "Daca vezi asta, mai adu-mi niste vin". Sunt calduroase, se intind si se potrivesc pe orice picior, sunt comode, placute si nu permit transpiratia.

Cu un bagaj de o asemenea inspiratie, Secret Santa poate sa inceapa. Oleee! Trage biletul, verifica ce coleg sau ce colega ti-a aparut pe el si alege cadoul perfect. Vino pe mindblower, magazinul cadourilor trasnite pentru cele mai noi si mai originale idei de daruit, pentru oricine: portofel din piele, lumanari parfumate, trandafiri criogenati, rucsac antifurt, obiectiv foto etc.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cum arată cadourile pentru nou-născuți în diferite culturi
Cum arată cadourile pentru nou-născuți în diferite culturi
Sosirea unui nou-născut este o ocazie fericită sărbătorită în culturile din întreaga lume. Pe măsură ce prietenii și familia se reunesc pentru a-l întâmpina pe cel mai nou membru al...
Guvernul ar urma să țină o ședință într-un mare oraș din vestul României. Care este motivul deplasării
Guvernul ar urma să țină o ședință într-un mare oraș din vestul României. Care este motivul deplasării
Alfred Simonis, președintele interimar al Camerei Deputaților și candidatul PSD-PNL la Consiliul Județean Timiș a anunţat joi, 18 aprilie, că o şedinţă de Guvern ar putea avea loc...
#cadouri funny, #secret santa, #Cadouri , #stiri funny