Cel mai mare magazin online din Romania a ajuns sa vanda icoane, la un pret care ar speria pe oricine

Autor:PLAYTECH
Joi, 24 Iunie 2021, ora 18:308971 citiri
Cel mai mare magazin online din Romania a ajuns sa vanda icoane, la un pret care ar speria pe oricine

Cel mai mare magazin online din Romania vinde un set pretios de icoane. Sau, mai bine spus, un set scump cu toate cele necesare unei biserici. Si nimic nu e mai banal de atat pentru 2017, scriu cei de la Playtech.ro.

Retailer-ul online eMAG s-a remarcat cu numeroasele produse pe zona electroIT. Intre timp, a evoluat foarte mult si a ajuns sa comercializeze online masini, anvelope, benzina, aur si scutece sau tigai. eMAG a devenit astfel un mall cu tot felul de produse si in ultimii ani a deschis un marketplace.

In Marketplace este si setul de icoane pe care ar trebui sa le vezi si, de ce nu, sa le comanzi, daca planuiesti sa inaugurezi in curand o biserica. Pe site gasesti aceste produse sub titlul: Set toate icoanele de care are nevoie o Biserica, 82 de icoane, Icoane Individuale. Suntem curiosi de cate icoane are nevoie o biserica, dar se poate ca 82 sa fie suficiente. Poate pentru una de la sat chiar sunt prea multe.

Icoanele sunt vandute de un utilizator din Cluj. Firesc, odata ce-ai intrat pe-o icoana din magazinul online, apar mai multe, dar restul nu te costa atat de mult. Si, ca de fiecare data la un astfel de retailer, cea mai buna parte sunt comentariile.

Afla cum au ajuns pe net icoanele, pretul si ce zic internautii de ele.