Animalele sunt istorie pe retelele de socializare: Cel mai ciudat cont (Galerie foto)

Joi, 24 Iunie 2021, ora 17:567514 citiri
Animalele sunt istorie pe retelele de socializare: Cel mai ciudat cont (Galerie foto)
Foto: Instagram/OMGIliterallyDead

Retelele de socializare au fost impanzite de pagini ale unor animale care atrag milioane de utilizatori, ce se amuza vazand poze care mai de care mai simpatice.

Totusi, pe Instagram a fost creat contul "OMGIliterallyDead" pe care sunt postate fotografii foarte amuzante cu un schelet care "se comporta" precum o persoana obisnuita.

Astfel, simpaticul schelet apare in imagini la piscina, jucandu-se in zapada sau chiar incalzindu-se intr-o padura in timp ce sta in canapea. Contul de Instagram a strans peste 982.000 de Like-uri.

In timp ce multi oameni ingheata, simpaticul schelet se relaxeaza la piscina, purtand un costum de baie roz cu buline albe.

Intr-o zi geroasa, micutul "omulet" s-a incalzit intr-o cafenea cu o delicioasa bautura. Se observa cu isi savureaza lichidul la o masa.

Ca orice om, si el se pregateste sa plece la munca, desi ar trebui sa ii spunem ea, avand in vedere costumul de baie si faptul ca prosopul a fost pus in asa fel incat sa "acopere" partile intime.

Ai probleme cu trezitul de dimineata. Si scheletul simpatic intampina astfel de momente dificile si de multe ori amana alarma.

Ce spune pagina de Facebook despre un barbat

Ai facut anul acesta ingerasi in zapada? Scheletul de pe Instagram s-a distrat putin in omat.

Important este ca atunci cand iese din casa se imbraca bine. Se asigura ca nu o sa raceasca.