Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
FRF > Razvan Burleanu
A   A   A

Scandal dupa tragerea la sorti de la Bucuresti: Presedintele FRF, reclamat la UEFA

Scandal dupa tragerea la sorti de la Bucuresti: Presedintele FRF, reclamat la UEFA
Foto: FRF
Razvan Burleanu, presedintele Federatiei Romane de Fotbal, va fi reclamat la UEFA dupa tragerea la sorti a grupelor de la EURO 2020, care a avut loc, sambata, la Bucuresti.

Presedintele Agentiei Nationale Anti-Doping Romania, Cristi Balaj, afirma ca Burleanu i-a interzis sa vada pe viu evenimentul de la Romexpo.

Mai mult, fostul arbitru anunta ca-l va reclama la UEFA pe seful FRF.

"Chiar daca Cristi Balaj l-a votat pe Lupescu cand a fost presedinte la AJF, daca lucrez la Agentia Nationala Antidoping aici trebuie sa sprijin tot ce inseamna sportul romanesc, tot ce inseamna Romania", a spus Balaj la Telekom Sport.

"Intentionat nu m-au invitat. Institutional trebuie sa colaborez. Eu nu am absolut nimic. Daca votez un presedinte de tara si iese celalalt nu inseamna ca trebuie sa parasesc Romania. Nu e nici federatia ta, nu ai construit-o tu, nu ai castigat-o sau ai mostenit-o de la parintii tai. Sunt dezamagit de modul cum ne trateaza. Ca nu ma inviti pe mine, Cristi Balaj, trebuia sa spui domne invitam ANAD pe Doina Melinte! Sa fie clar, o sa scriu la UEFA", a continuat acesta.
Capitala Romaniei a organizat, sambata, ceremonia in carul careia s-au stabilit grupele pentru turneul final EURO 2020.

Evenimentul a avut loc la Romexpo si a avut invitati de marca, precum Francesco Totti si Iker Casillas, insa fosti mari fotbalisti romani, precum Gica Popescu, ambasador al competitiei sau Gica Hagi, n-au fost invitati.

Vezi si: Reactia FRF dupa ce Gica Hagi nu a fost invitat la tragerea la sorti pentru EURO 2020
Facebook ShareTweet
 Luni, 02 Decembrie 2019, ora 11:27

 Articol citit de 46300 ori

Citeste si: