FRF a început o anchetă după ce Anamaria Prodan ar fi intervenit pentru ca fiul său să fie convocat la națională

Miercuri, 25 Mai 2022, ora 15:34 3134 citiri
Anamaria Prodan

Scandal în fotbalul românesc. Anamaria Prodan ar fi influențat selecția la lotul național de juniori, după spusele Școlii de Fotbal "FC Player 2008".

Oficialii clubului respectiv au dezvăluit pe Facebook că impresara a stat pe bancă la acțiunea de selecție a micilor tricolori, la Under 15, joc la care a participat și fiul său Laurențiu Reghecampf junior.

FRF a anunțat printr-un comunicat că a demarat o anchetă după apariția acestor lucruri în presă.

"Protejati-l pe copil!

Ieri a fost o actiune de selectie (Bucuresti si Ilfov) in vederea formarii lotului echipei nationale a Romaniei U15 de anul viitor.

Au fost prezenti 34 copii.

Unul dintre ei, prezent probabil in teren “datorita” mamei sale (Ana Maria Reghecampf), nu a facut fata jocului. Nu era un secret pentru nimeni ca baiatul nu se va ridica la nivelul de performanta al respectivului eveniment.

O stim noi, o stiau antrenorii prezenti la meci, o vad parintii, dar cel mai grav este ca o inteleg copiii", a fost anunțul dat de FC Player 2008.

Acum, forul fotbalistic anunță măsuri.

”Federația Română de Fotbal a luat act de informațiile publicate în mass-media privind acțiunea de selecție pentru echipa națională Under 15.

Având în vedere informațiile vehiculate, precum și imaginile publicate în presă, Departamentul de Integritate al FRF s-a autosesizat și a demarat o anchetă.

Fără legătură cu acest caz specific, FRF consideră că selecțiile pentru loturile naționale trebuie să se desfășoare în condiții clare de integritate, iar accesul părinților trebuie limitat în afara spațiului de joc”, este comunicatul dat de FRF pe site-ul oficial.

Anamaria Prodan pe bancă cu antrenorii de la națională. Foto: Facebook / FC Player 2008

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News