Banane la Federația lui Răzvan Burleanu! Cine e noul sponsor al echipei naționale

Luni, 28 August 2023, ora 14:56
3365 citiri
Banane la Federația lui Răzvan Burleanu! Cine e noul sponsor al echipei naționale
Parteneriatul semnat de FRF

Federaţia Română de Fotbal anunţă semnarea unui nou parteneriat al cărui obiectiv este sprijinirea tricolorilor în drumul spre performanţă. Astfel, în următorii trei ani, brandul „YELLOW” va fi partener al FRF şi al echipelor naţionale de fotbal ale României.

Prin semnarea acestui acord, noul sponsor va susţine financiar proiectele de dezvoltare a fotbalului în strategia FRF şi va furniza produse echipelor naţionale şi la evenimentele FRF.

„Mă bucur că o companie care a intrat recent pe piaţa românească, dar cu o foarte bună reputaţie la nivel european şi cu un standard ridicat al calităţii produselor pe care le oferă, a ales să susţină dezvoltarea fotbalului românesc. Obiectivul nostru este de a oferi echipelor naţionale cele mai bune condiţii de pregătire pentru performanţă, iar cu ajutorul partenerilor noştri reuşim să facem acest lucru. Federaţia Română de Fotbal continuă să fie un partener de încredere pentru mediul de afaceri prin promovarea fotbalului în toată societatea şi comunitatea sa valori”, a spus Răzvan Burleanu, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal.

Rafal Zarzecki, preşedintele grupului polonez care deţine brandul Yellow, a declarat: „Suntem mândri de acest parteneriat oficial şi bucuroşi să susţinem cel mai popular sport al României. Brandul Yellow reprezintă garanţia celor mai bune banane premium de pe piaţă şi suntem încrezători că fanii fotbalului cunosc beneficiile unui astfel de fruct sănătos. Putem spune acum că bananele îşi aduc contribuţia valoroasă la viaţa unui popor sănătos, fericit şi de succes – acestea sunt de fapt şi gândurile şi urările noastre către echipele naţionale de fotbal ale României!”

Brandul “Yellow“ aparţine grupului Citronex, principalul importator de banane din Europa. Compania, cu o vechime de 35 de ani, furnizează banane celor mai mari lanţuri de retail din multe ţări. Facilităţile de coacere a bananelor situate în Polonia, Ungaria şi România sunt cele mai mari din Europa. Compania importă în fiecare săptămână aproximativ 400 de containere din America Latină cu banane proaspete sub brandul „YELLOW”.

FRF a anunțat echipele care au voie să joace în cupele europene. Ce se întâmplă cu Corvinul
FRF a anunțat echipele care au voie să joace în cupele europene. Ce se întâmplă cu Corvinul
FRF a anunţat, vineri, grupările care au primit licenţă pentru participarea la competiţiile de club UEFA şi UEFA WCL, sezonul 2024 – 2025. Comisia pentru acordarea licenţei cluburilor a...
Răzvan Burleanu anunț de ultimă oră despre FCSB. Cuvintele surprinzătoare despre Meme Stoica și Pintilii
Răzvan Burleanu anunț de ultimă oră despre FCSB. Cuvintele surprinzătoare despre Meme Stoica și Pintilii
Patronul FCSB Gigi Becali și șeful FRF, Răzvan Burleanu, nu au fost niciodată în cele mai bune relații. Pentru Becali, Răzvan Burleanu a fost mereu un adversar, și l-a criticat pe acesta de...
#FRF, #sponsor, #banane, #Razvan Burleanu , #stiri fotbal