Frauda online care se răspândește masiv în România: „Kaufland celebrează cea de-a 54-a aniversare de cadouri limitate la tombolă!”

Joi, 26 Mai 2022, ora 15:21 6239 citiri
Magazin Kaufland FOTO kaufland.ro

Kaufland România își avertizează clienții în legătură cu o tentativă de fraudă prin intermediul unei false oferte online care apare cu mesajul „Kaufland celebrează cea de-a 54-a aniversare de cadouri limitate la tombolă!”.

În cadrul unei campanii online false, care urmărește inducerea în eroare a publicului, numele şi logo-ul companiei Kaufland România au fost folosite fraudulos şi abuziv, potrivit unui comunicat al companiei.

Concursul fals este reprezentat sub forma unui chestionar care îi invită pe cei care îl accesează să răspundă la 4 întrebări despre Kaufland cu promisiunea că vor beneficia la final de un card cadou în valoare de 2.000 de lei.

Ulterior, cei care cad în capcană sunt redirecționați către link-uri precum mugualty.top/kaufland-de, silencetribute.top/kaufland-de, luncheonlimp.top/kaufland-de, telleringral.top/kaufland-de, falsehorfume.top/kaufland-de și ministerialseduce.top/kaufland-de, care nu aparțin companiei.

Compania îi îndeamnă pe utilizatori să nu participe la astfel de concursuri și să nu acceseze aceste link-uri.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com