Ușă extraterestră descoperită pe Marte printre stânci: NASA a anunțat totul despre intrarea misterioasă VIDEO

Marti, 24 Mai 2022, ora 04:46
18436 citiri
Ușă extraterestră descoperită pe Marte printre stânci: NASA a anunțat totul despre intrarea misterioasă VIDEO
O ușă a fost fotografiată pe Marte FOTO: Live Science

Roverul Curiosity al Agenției Spațiale americane a făcut o descoperire stranie pe Marte: o ușă extraterestră apărută între stânci. Fotografia a stârnit un interes uriaș în rândul pasionaților de știință, iar NASA a spus că intrarea găsită este o ”poartă în trecutul antic” al planetei roșii.

În ultimele zile, internetul a vuit din cauza imaginilor capturate de roverul american, care arată ceva care seamănă cu o ușă tăiată într-o stâncă de pe Marte, potrivit Live Science.

Acum a venit și o reacție din partea oamenilor de știință care se află în spatele misiunii roverului Curiosity. Ei au spus că ciudata caracteristică observată, similară unei uși, de pe Marte, oferă o ”poartă către trecutul antic” fascinant al planetei.

Ea este perfect naturală cred experții, fiind mai degrabă ceva din istoria geologică de pe Marte decât munca unor extratereștrii ascunși acolo.

Curiosity a găsit ”ușa” pe Marte pe 7 mai 2022, în timp ce filma o movilă cunoscută sub numele de East Cliffs din craterul Gale, pe care mașinăria NASA îl studiază de la aterizarea sa pe planeta roșie din 2012.

Cel mai important mesaj extraterestru din istorie descifrat: Acum știm de unde ar proveni VIDEO

Roverul a folosit un instrument special montat pe el, pentru a face fotografia dintre stânci stranie, aparatul având doar 30 de centimetri înălțime și 40 de centimetri lățime.

”Aceste tipuri de fracturi deschise sunt obișnuite în rocile de bază, atât pe Pământ, dar și pe Marte”, a anunțat Marte, însă imaginația internauților a depășit toate limitele.

Obiect extraterestru misterios descoperit în Egipt: Este diferit de orice altceva din sistemul solar VIDEO

”Sigur, poate arăta ca o ușă minusculă, dar într-adevăr este o caracteristică geologică naturală! Poate să fie similară cu o ușă, pentru că mintea umană încearcă să dea sens necunoscutului”, a scris echipa Curiosity a NASA, pe rețeaua de socializare Twitter.

NASA a numit intrarea din stâncă ”ușa câinelui”, afirmând că oamenilor le-ar fi greu să intre pe această deschizătură. Echipa de experți este interesată de aceste roci, spunând că este o ”ușă din trecutul antic”, al planetei roșii.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#fotografii marte, #Curiosity Marte poze, #Curiosity Marte, #rover NASA Marte, #rover Curiosity Marte, #fotografii NASA spatiu , #descoperire