Ce fotbalist dă cei mai mulți bani la dedicații muzicale. Dezvăluirile lui Culiță Sterp. "Omul se îmbătase, se simțea bine" VIDEO

Miercuri, 19 Octombrie 2022, ora 11:15 17941 citiri
Culiță Sterp. Foto: Instagram / culiță.sterp

Culiță Sterp, unul dintre cei mai îndrăgiți interpreți de muzică de petrecere, a făcut dezvăluiri din lumea fotbalului românesc.

Invitat la podcastul lui Mărută, cântărețul a povestit cine e jucătorul care dă cei mai mulți bani la dedicații muzicale.

Culită Sterp este un fenomen în lumea online. Solistul de muzică lăutărească are aproape 900 000 de urmăritori pe Instagram, clipurile sale făcând sute de mii de vizualizări.

"Fotbaliștii tot timpul își fac petrecerile la cabane la munte, să nu fie semnal.

Olimpiu Moruțan e cel mai darnic fotbalist. E un băiat super, m-am înțeles bine cu el.

Prima dată când l-am cunoscut pe el, la un majorat, nu am știut că e fotbalist, mi-a dat o gramadă de bani la dedicații, eram la un majorat, la Cluj.

Și la un moment dat vine să-mi ia microfonul din mână, era și mic așa, am zis: ce-i cu ăsta? Omul se îmbătase, se simțea bine și m-a placut mult de el, avea vibe-ul ăla de petrecere. A dat și cei mai mulți bani la dedicației", a spus Culiță Sterp la podcast-ul Acasă la Măruță.

@tania_plesa2 Respuesta a @tania_plesa2 Cântări frumose și mai puțin frumoase @🔥Tania🔥 @🔥Tania🔥 @🔥Tania🔥 #mamageta #podcast #new #iancusterp #culitasterp #getasterp #ileanasterp #maruta #moldova #chisinau #taniaplesa2 ♬ sonido original - 🔥Tania🔥

Olimpiu Moruțan nu o duce prea bine pe plan fotbalistic. Împrumutat de Galatasaray la Pisa, în Serie B, fotbalistul român este mai mult rezervă decât titular la echipa italiană.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News