Zlatan Ibrahimovic, actor intr-un film cu Asterix si Obelix. Celebrul fotbalist va interpreta rolul unui roman

Joi, 08 Aprilie 2021, ora 22:45
3147 citiri
Zlatan Ibrahimovic, actor intr-un film cu Asterix si Obelix. Celebrul fotbalist va interpreta rolul unui roman
Zlatan Ibrahimovic

Celebrul fotbalist suedez Zlatan Ibrahimovic a anuntat joi ca va interpreta un rol in viitorul film al regizorului Guillaume Canet, ''Asterix et Obelix: l'empire du milieu'' (''Asterix si Obelix, imperiul de mijloc''), transmite AFP, conform agerpres.ro.

La 39 de ani, atacantul lui AC Milan va juca rolul unui roman, Caius Antivirus. Anuntul a fost facut fara alte amanunte pe contul de Instagram al fotbalistului, prin intermediul publicarii unei fotografii cu numele personajului sau.

La fel ca Ibrahimovic, alte staruri au anuntat in acelasi timp pe conturile lor de Instagram ce rol vor juca in acest film.

In acest al cincilea film, Guillaume Canet il va interpreta pe Asterix, iar Gilles Lellouche va fi credinciosul sau prieten Obelix. Pierre Richard a anuntat ca va juca rolul lui Panoramix.

Marion Cotillard, care in viata de toate zilele este prietena lui Guillaume Canet, va fi Cleopatra, rol interpretat in trecut de Monica Bellucci. Vincent Cassel a fost ales sa-l joace pe Cezar.

Cantareata belgiana Angele va fi Falbala, iar umoristul Chicandier va fi viitorul interpret al lui Ordralfabetix, negustorul de peste din satul aprigilor razboinici.

Jose Garcia nu va mai fi Couverdepus ("Asterix la Jocurile Olimpice"), ci Biopix. Umoristii McFly si Carlito ii vor juca pe Radius si Cubitus, iar Audrey Lamy va fi Bonemine.

Turnarea acestui film, care urma sa aiba loc partial in China, a trebuit sa fie amanata in primavara anului 2020 din pricina cauzei sanitare. Cu un buget de peste 60 de milioane de euro, filmul se anunta deja ca una dintre cele mai mari productii franceze din urmatoarele luni.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ilie Năstase, la lansarea filmului Nasty: ”Am făcut cum am vrut eu”
Ilie Năstase, la lansarea filmului Nasty: ”Am făcut cum am vrut eu”
Filmul documentar intitulat Nasty, despre viaţa şi cariera primului număr 1 mondial din tenis, Ilie Năstase, a fost lansat, marţi, în prezenţa unor nume mari ale sportului mondial precum...
A murit actorul Constantin Cojocaru. Avea 78 de ani. Anunțul conducerii Teatrului Odeon
A murit actorul Constantin Cojocaru. Avea 78 de ani. Anunțul conducerii Teatrului Odeon
Actorul Constantin Cojocaru, care a lucrat la Teatrul Odeon încă din 1975, a murit, sâmbătă, la vârsta de 78 de ani. ”Teatrul Odeon anunţă cu mare durere că astăzi, 13 aprilie 224,...
#Zlatan Ibrahimovic, #actor, #Film, #Asterix si Obelix , #stiri fotbal