UEFA da o lovitura grea echipei lui Hagi

Joi, 18 Februarie 2021, ora 13:28
4510 citiri
UEFA da o lovitura grea echipei lui Hagi
Gheorghe Hagi FOTO facebook

Comitetul Executiv UEFA a decis sa anuleze editia 2020/21 a UEFA Youth League din cauza pandemiei Covid-19 si a efectelor sale asupra organizarii competitiilor, precizeaza frf.ro.

Anul trecut UEFA a decis sa modifice formatul competitiei si sa amane inceperea acesteia, dar masurile impuse de autoritatile sanitare din Europa s-au inmultit in ultima perioada.

Restrictiile de calatorie care afecteaza cluburile participante creeaza dificultati majore pentru organizarea meciurilor, iar doua cluburi au anuntat deja ca se retrag din competitie.

Comitetul executiv al UEFA a subliniat ca nu exista nicio posibilitate de a amana in continuare inceperea competitiei si ca sanatatea si siguranta jucatorilor trebuie sa aiba prioritate.

Din pacate, conditiile pentru reluarea acestei competitii internationale de tineret nu sunt indeplinite in circumstantele actuale, luandu-se astfel decizia de a anula editia UEFA Youth League din acest sezon.

Campioana Ligii Elitelor U19, FC Viitorul, urma sa reprezinte Romania in competitia UEFA. Constantenii ar fi trebuit sa debuteze pe 2 martie, in primul tur, impotriva campioanei Ciprului, Apoel Nicosia.

Citeste si

"Din 1926 nu m-am simtit asa" Raspuns sarcastic al Serenei Williams dupa ce a invins-o pe Simona Halep

FOTO Mesajul acid transmis omenirii din loja Serenei Williams

Hagi, decizie categorică în privința noului stadion din Constanța: "Nu vreau asta!"
Hagi, decizie categorică în privința noului stadion din Constanța: "Nu vreau asta!"
Noul stadion de la Constanța va avea o capacitate de 18.500 de locuri. De asemenea, clădirea stadionului va integra şi o serie de funcţiuni complementare: săli de antrenament - atletism...
Cum arată „Ordinea mondială alternativă” imaginată la Beijing
Cum arată „Ordinea mondială alternativă” imaginată la Beijing
În prezent, ambiția președintelui chinez Xi Jinping de a reface lumea este de netăgăduit. El dorește să dizolve rețeaua de alianțe a Washingtonului și să epureze ceea ce el respinge ca...
#Hagi, #Viitorul, #UEFA Youth 2021, #anulare, #competitie , #stiri fotbal