Victor Piturca, pus la punct de patronul Universitatii Craiova: "Domnia sa a fost dat afara, nu a plecat"

Miercuri, 31 Martie 2021, ora 20:023608 citiri
Victor Piturca, pus la punct de patronul Universitatii Craiova: "Domnia sa a fost dat afara, nu a plecat"
Victor Piturca

Mihai Rotaru, finantatorul echipei CSU Craiova, i-a dat replica antrenorului Victor Piturca (64 de ani), tehnicianul care s-a plans ca a plecat anul trecut de la carma gruparii din Banie din cauza unei "coalitii" intre jucatori si patron.

"Domnul Piturca declara in permanenta ca nu i s-au adus jucatori si ca jucatorii vorbeau pe la spate. Asta e cea mai adevarata minciuna. Domnia sa nu a plecat de la Universitatea Craiova, ci a fost dat afara. Motivele pentru care l-am dat afara pe Piturca vreau sa ramana intre mine si domnia sa. Sunt convins ca, daca nu-l dadeam afara, nu intram in play-of", a spus Rotaru la DigiSport.

"Nu as putea niciodata sa vorbesc cu un jucator despre antrenor. Cand am discutat cu un jucator si a barfit antrenorul, in momentul ala trebuie sa plece acasa. Nimeni nu a venit la mine si niciodata nu ar avea vreodata curajul sa spuna ceva. Ei stiu procedura la Craiova. Antrenorul e seful vestiarului. Ai venit sa te plangi de ceva, te-am dat afara. Asta e doar un alibi al domnului Piturca pentru esecul de la Craiova", a completat patronul Craiovei.