United si City, favorite la titlu in Anglia

Advertorial
Vineri, 12 August 2016, ora 13:40
8589 citiri
United si City, favorite la titlu in Anglia

Hull - Leicester este primul meci al sezonului din Premier League, o editie ce se anunta mai disputata ca niciodata. Partida de deschidere are loc sambata, de la ora 14:30, insa mai multa lume este interesata de cum se vor comporta formatiile din Machester in acest debut de stagiune.

"Manchester United a investit enorm pentru a-si recapata gloria din era Sir Alex Ferguson. I-a adus pe Old Trafford pe strategul Mourinho, pe banca tehnica, pe golgheterul pur-sange Ibrahimovic, si pe Pogba, considerat unul dintre cei mai buni mijlocasi din lume. Toate aceste mutari arata ca Man United forteaza titlul in acest sezon, pentru a opri seceta din ultimii patru ani", crede Ilie Dumitrescu, ambasadorul de brand al agetiei de pariuri sportive Unibet, fost jucator la Tottenham si West Ham. Titlul cu numarul 21 din istoria "diavolilor rosii" primeste o cotatie de 4,50 la Unibet.

City, principala favorita

Nu United este alegerea caselor de pariuri, ci rivala din oras, City. "Cetatenii au in sfarsit un antrenor castigator de campionate, Pep Guardiola, si au cheltuit 115 milioane de lire sterline pe jucatori de top, precum Leroy Sane, de la Schalke 04, brazilianul Gabriel Jesus, considerat noul Neymar, adus de la Palmeiras, pe Gundogan, de la Borussia Dortmund, si pe Nolito, de la Celta Vigo", spune Ilie Dumitrescu. Va castiga Guardiola al saptelea titlu in ultimele opt sezoane? Cota este excelenta - 3,50.

Omul de urmarit - Zlatan

Ajuns la 34 de ani, Ibrahimovic se afla, probabil, la ultima sa experienta in tricoul unui mare club european. Inceputul a fost promitator, dar sperantele puse in el sunt uriase. "Suedezul a marcat deja de doua ori de la sosirea sa in Anglia. O data in amicalul cu Galatasaray si o data decisiv in meciul cu Leicester, primul oficial al sezonului, cand a adus echipei sale Supercupa Angliei", reaminteste Ilie Dumitrescu. Kane sau Vardy sunt favoriti la titlul de golgheter, insa Zlatan le poate lua cu usurinta fata, iar cota este imensa - 8,50.

Arsenal vs restul Londrei

"Tunarii" au incheiat sezonul trecut pe locul doi, fiind astfel prima formatie clasata din capitala Angiei. "Ce vor face echipele din Londra? Arsenal si Tottenham raman in lupta pentru podium, asa cum au facut-o si anul trecut. Dar si Chelsea va avea un cuvant greu de spus", opineaza Ilie Dumitrescu. Batshuayi si Kante sunt marile transferuri ale lui Conte, dar chiar si asa, Arsenal ramane favorita sa termine prima dintre echipele din Londra - cota 2,70.

"Derby" inca din runda inaugunala

Arsenal - Liverpool este meciul eveniment al primei etape. Este inceput de sezon si e greu de anticipat la ce nivel de joc sunt cele doua cluburi, insa golurile nu prea au lipsit nicioata in acest duel. "Ambele echipe au marcat in cinci din ultimele sase intalniri directe", informeaza Ilie Dumitrescu. Cota pentru "ambele marcheaza" - 1,85 merita cateva priviri.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#cote Premier League, #cote Manchester, #pariuri Premier League , #meciuri