Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Fotbal > stiri fotbal
A   A   A

Un fotbalist de top schimba echipa

Un fotbalist de top schimba echipa
Foto: Instagram/Mario Goetze
Fotbalistul german Mario Goetze, autorul unicului gol al finalei Cupei Mondiale 2014, se va desparti de Borussia Dortmund la finalul sezonului, a anuntat sambata pe Sky directorul sportiv al clubului, Michael Zorc, potrivit AFP.

"Suntem de acord sa nu continuam colaborarea noastra dupa acest sezon", a declarat Zorc inaintea meciului de la Wolfsburg, din etapa a 27-a a Bundesligii, pe care Dortmund avea sa-l castige cu 2-0.

Decizia a fost luata "de comun acord", a asigurat Zorc, care nu a oferit nicio indicatie despre viitorul atacantului de 27 de ani.

Erou national la 22 de ani, gratie golului sau din finala Mondialului, impotriva Argentinei, Goetze nu a devenit niciodata un mare jucator, asa cum credeau unii.
Dupa o experienta dificila la Bayern Munchen, unde nu a reusit sa se impuna, el s-a intors la Dortmund in 2016. In ciuda unor sclipiri sporadice, el nu a redevenit un jucator important pentru Borussia. In acest sezon, antrenorul Lucien Favre l-a folosit rar. Atacantul a fost doar de cinci ori titular in 26 de etape de campionat si o singura data in Liga Campionilor.
Facebook ShareTweet
 Sambata, 23 Mai 2020, ora 22:02

 Articol citit de 2948 ori

Citeste si: