Un condamnat din "Dosarul Transferurilor" sufera din cauza unui accident avut in puscarie

Joi, 17 Septembrie 2015, ora 19:58 2949 citiri
Foto: Captura B1 TV

Un condamnat din "Dosarul Transferurilor" marturiseste ca sufera si acum din cauza unui accident avut in perioada in care se afla in inchisoare.

Jean Padureanu, fostul sef al Gloriei Bistrita, a incasat o lovitura dura in zona coloanei vertebrale dupa ce a cazut in baia salonului-celula in care s-a aflat la Penitenciarul Jilava si sustine ca nici acum nu si-a revenit.

"Ma simt foarte rau. Am tot organismul zdruncinat. Nu mai am nevoie de nimic de la nimeni. Timpul le vindeca pe toate. La varsta mea, nu mai sunt tentat de vreo implicare in fotbal sau in afaceri. Am mult timp liber si imi place sa mi-l petrec alaturi de familie si de prietenii din Bistrita. Dar durerile nu contenesc. Nu stiu si nu m-a interesat sa aflu cat costa un tratament in strainatate, pentru ca oricum nu as avea bani sa platesc. Repet, timpul le vindeca pe toate, iar eu am destul", a spus Padureanu pentru Ring.

In acelasi timp, el a mai dezvaluit ca n-a mai tinut legatura cu fostii sai colegi de celula.

"N-am pastrat legatura cu nimeni in inchisoare si nu m-a interesat subiectul."

Jean Padureanu a fost eliberat conditionat in luna iunie a acestui an, dupa un an si trei luni de detentie.

Cel poreclit "Lordul" avea de executat o pedeapsa de trei ani si patru luni de inchisoare primita in "Dosarul Transferurilor".

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Echipe
M
V
E
I
G
P
2
1
1
0
2 - 1
4
2
1
1
0
2 - 1
4
2
1
0
1
3 - 3
3
2
0
0
2
1 - 5
0