Antrenorul momentului in Liga Campionilor, eliminat de Gaz Metan Medias: "A fost extrem de arogant" VIDEO

Joi, 06 Mai 2021, ora 11:404304 citiri
Antrenorul momentului in Liga Campionilor, eliminat de Gaz Metan Medias: "A fost extrem de arogant" VIDEO
Thomas Tuchel la Medias FOTO ProSport

Fostul barman Thomas Tuchel s-a calificat pentru a doua oara consecutiv in finala Ligii Campionilor. Anul trecut, el a fost invins de Bayern Munchen, pe cand era la PSG. Acum, va juca impotriva lui Manchester City din postura de antrenor al lui Chelsea.

Putina lume isi mai aminteste ca in urma cu 10 ani, Thomas Tuchel a venit in Romania ca antrenor al lui Mainz. A fost atunci o "dubla" cu Gaz Metan Medias in preliminariile Europa League.

Dupa 1-1 in Germania, trupa antrenata de Cristi Pustai si cea pregatita de Thomas Tuchel au facut 1-1 si in Romania, iar calificarea s-a decis la lovituri de departajare.

Eroul mediesenilor a fost portarul Plesca, iar Gazul a scos-o pe Mainz din Europa.

"Tuchel a fost extrem de arogant! N-am mai vazut asa ceva, va spun sincer. La conferinta de presa de la Medias am participat eu si Cristi Pustai. Am asteptat sa termine ei, ne-am intersectat si am vrut sa-i salutam, dar ne-au lasat cu mainile intinse", a spus intr-un interviu acordat ProSport portarul Razvan Plesca, cel care apara si acum buturile Gazului.

"L-am surprins atunci cu un joc foarte agresiv, am avut jucatori cu o talie buna, precum Akaki si Trtovac, jucatori de 1,93. Am putut sa ne luptam cu ei si am dat lovitura. Am sperat la calificare dupa ce am jucat bine in Germania, pe o arena senzationala, abia o construisera. A fost o calificare istorica, cu siguranta", si-a adus aminte Cristi Pustai.

Gaz Metan - Mainz 1-1
Marcatori: Bawab (62) / Riise (min. 31)
Gaz Metan: Razvan Plesca, Jasmin Trtovac, Ionut Buzean, Taher Bawab, Akaki Khubutia, Ovidiu Hoban, Nicandro Breeveld, Florin Lazar, Dan Roman, Cristian Todea, Žarko Markovic
Rezerve: Cosmin Vatca, Ciprian Petre, Alex Munteanu, Andrei Bozesan, Alin Litu, Florin Bratu, Radu Zaharia

Antrenor: Cristi Pustai
Mainz: Christian Wetklo, Bo Svensson, Zdeněk Pospěch, Nikolce Noveski, Eugen Polanski, Anthony Ujah, Julian Baumgartlinger, Elkin Soto, Marcel Risse, Andreas Ivanschitz, Niko Bungert
Rezerve: Heinz Muller, Marco Caligiuri, Sami Allagui, Jan Tilman Kirchhoff, Zoltan Stieber, Malik Fathi, Malik Fathi
Antrenor: Thomas Tuchel