Tamas a rabufnit: "Niste prosti, care ma tot mananca de fund intruna"

Duminica, 01 August 2021, ora 10:253470 citiri
Tamas a rabufnit: "Niste prosti, care ma tot mananca de fund intruna"
Gabi Tamas FOTO facebook

Gabi Tamas, acum la FC Voluntari, a avut o iesire nervoasa la finalul partidei pierduta de echipa sa, pe teren propriu, 0-1 cu FC Arges.

El s-a aratat deranjat de faptul ca lumea inca il asociaza cu un incident petrecut in 2013, cand beat fiind, a spart usa unui bloc din Capitala si s-a culcat pe jos la intrarea intr-un apartament.

"Pot sa fiu model doar in teren, ca toata lumea zice asta: 'In teren, nu in afara lui!'. Am tot auzit asta. M-au omorat. Sa fie sanatosi, de asta ma duc frumos. Ma deranjeaza pentru ca-s niste prosti care tot vorbesc atata, ma musca de fund intruna. Sa fie sanatosi, eu oricum imi fac treaba, mi-am facut-o mereu. M-am saturat si eu. Am 38 de ani, imi tot zici ca am spart usa.Ce am facut? Am omorat pe cineva? Mai sparg una! O data, de doua ori, am plecat, am venit, iar am plecat, am venit... Nu se mai plictisesc? Poate sparg acum un geam! Nu stiu, inventez ceva ca sa se schimbe discutia", a zis Tamas, potrivit Pro TV.

Acesta nu este insa singurul incident din viata personala a lui Tamas, care a jucat de 67 de ori pentru nationala Romaniei, marcand trei goluri.

FC Voluntari este a 17-a echipa din cariera fotbalistului care va implini in noiembrie 38 de ani.

ado.slave('adoceanrovgflooiicb', {myMaster: 'I_tccJpineZGTP31NyLywz6sf4IB.m8EFkoUTfDuGTT.f7' });