Gigi Becali si-a pus fanii FCSB in cap: "Trebuie arestati! Pac la militie"

Joi, 20 Mai 2021, ora 07:20
3997 citiri
Gigi Becali si-a pus fanii FCSB in cap: "Trebuie arestati! Pac la militie"
Gigi Becali FOTO facebook

Numirea lui Marius Sumudica la conducerea FCSB a starnit un scandal monstru intre Gigi Becali si galeria echipei pe care o patroneaza.

Gheorghe Mustata, unul dintre liderii galeriei FCSB ii declara razboi antrenorului de 50 de ani. "Sumudica si-a semnat sentinta! Ce sa caute el la Steaua? Dupa ce ne-a injurat o viata intreaga...N-am nimic cu el, a facut performante, dar toata viata ne-a injurat. Daca a semnat sa-si retraga semnatura. El nu are ce cauta pe banca Stelei.

E antrenor, dar sa nu vina la noi la Steaua. Nu ne mai intereseaza performanta, nu asa a declarat domnul Becali (n.r. ironic)? Noi suntem la Giurgiu si am aflat de la presa aceasta numire. Noi nu avem nimic cu Petrea ", a spus Mustata pentru ProSport.

Gigi Becali a reactionat imediat, auzind de protstele fanilor.

"Eu nu ma mai cert cu nimeni. Reclamatie, de aia exista Politie. Arestati si gata. Stau sa ma cert eu? Suntem in jungla, suntem pe camp?

Trebuie arestati. Nu amenintari, fac ei, dreg ei. Asa am inteles eu, ca ameninta ei.

Nu zic nu, sa protesteze, dar sa nu ameninte ei. Eu nu stiu, dar aud.

Sa fii pe locul 2 nu este esec. Daca locul 2 este esec, inseamna ca toate celelalte echipe sunt esecuri. El ajunge (Gheorghe Mustata - n.r.), el vine, el ameninta. Iti dai seama ca daca imi pun mintea cu el, ce se intampla cu el? La militie....

M-ati vazut vreodata prieten cu galeria pe mine. Fiecare sa isi vada de particica lui. Patronul patron, suporterul suporter, jucatorul jucator.

Mustata e la el acasa? Du-te, tata, la CSA. Poate sa ceara, nu ma deranjeaza. Dar pe mine ma deranjeza amenintarile. Pac la Militie.

Avea 10 ani condamnare, mi-e mila de el. Face el, drege el. Ba, daca nu va convine, mergeti ma tata la CSA, ca eu sunt FCSB.

Ei vor cu forta? Sa ne fie frica de ei sau ce? La mine au trecut timpurile. Militia, legea, reclamatie. Ma ameninti, pac militia, reclamatie.

Vezi, ma, Mustata, ca nu fac eu ca tine. Daca eu il vreau pe Sumudica, il vreau pe Sumudica si cu asta basta. Ma intereseaza pe mine de Mustata.

Vreau sa scap de ei. De astia eu vreau sa scap, nu am nevoie de scandaluri, nu am nevoie de amenintari. Ma bucur sa am galerie, dar nu asa, cu amenintari", a declarat Gigi Becali la Digi Sport.

Oana Roman i-a dat răspunsul lui Selly, care a atacat-o dur: ”Demagoagă, vorbește gura fără ea, băgătoare de seamă”
Oana Roman i-a dat răspunsul lui Selly, care a atacat-o dur: ”Demagoagă, vorbește gura fără ea, băgătoare de seamă”
Oana Roman, fiica lui Petre Roman, se află de mai mult timp într-un conflict al declarațiilor cu Selly, celebrul creator de conținut. În cadrul unei emisiuni TV, Selly a spus despre Oana...
Șumudică, anunț de ultimă oră despre venirea la Rapid și Bogdan Lobonț! "Nu știu dacă George Copos a făcut ce face Șucu"
Șumudică, anunț de ultimă oră despre venirea la Rapid și Bogdan Lobonț! "Nu știu dacă George Copos a făcut ce face Șucu"
Marius Șumudică a vorbit despre situația de la Rapid, unde echipa este în pericol să nu prindă cupele europene după ce patronul Dan Șucu a băgat peste 7 milioane de euro în transferuri....
#Becali, #FSCB, #sumudica, #scandal, #echipa, #Mustata , #FCSB