Șumudică, dezlănțuit! L-a mitraliat și pe Ilie Dumitrescu: "Dă din mâini așa să-l imite pe Giovanni Becali"

Vineri, 17 Septembrie 2021, ora 10:278018 citiri
Șumudică, dezlănțuit! L-a mitraliat și pe Ilie Dumitrescu: "Dă din mâini așa să-l imite pe Giovanni Becali"
Marius Șumudică FOTO Facebook

Marius Șumudică n-a suportat atacurile venite dinspre Dan Petrescu după un nou eșec al CFR-ului, dar în colimatorul lui Șumi a intrat și Ilie Dumitrescu!

Șumudică n-a mai rezistat după ce a fost criticat de Dan Petrescu pentru greaua moștenire. Șumudică a sărit la gâtul "Bursucului", dar s-a luat și de prietenul acestuia, Ilie Dumitrescu.

”Mi-e jenă să intru într-o discuție contradictorie cu un coleg de-al meu. Să vă spun exact ce se întâmplă la CFR. Este grav ce a declarat domnul Petrescu. Să nu uităm că un coleg de-al dumneavoastră, care tot timpul dă din mâini așa să-l imite pe Giovanni Becali, mă refer la Mister Ilie Dumitrescu. Era în emisiune, înainte de meciul cu FCSB, există înregistrarea.

Am trăit un moment penibil atunci cu o zi înainte. Domnul Ilie Dumitrescu a afirmat clar că Dan Petrescu nici nu s-a apropiat de echipă, deși nu era deloc așa. Apoi, după meci, Ilie Dumitrescu arată mesajele de la Petrescu și spune 'uite, acum mi-a dat mesaj, că el a pregătit meciul'.

Ce vreți să spuneți, că Ilie Dumitrescu e mai prieten cu Șumudică, decât cu Petrescu? Ne ascundem după păpușoi? Nu vedeți ce se întâmplă în fotbalul românesc?”, a mai spus, iritat, Șumudică, la Digi Sport.