Stefan Radu, casatorit cu o femeie super bogata. Cine este Alexandra, femeia mai mare cu 8 ani decat fotbalistul intrat in istorie la Lazio

Marti, 03 August 2021, ora 09:3432500 citiri
Stefan Radu, casatorit cu o femeie super bogata. Cine este Alexandra, femeia mai mare cu 8 ani decat fotbalistul intrat in istorie la Lazio
Stefan Radu si Alexandra. Foto: SS Lazio

Stefan Radu traverseaza o perioada de exceptie la Lazio.

Fotbalistul roman a devenit jucatorul cu cele mai multe meciuri din istoria clubului italian, depasindu-l pe legendarul Giuseppe Favalli.

Si in viata personala ii merge de minune lui Stefan Radu.

Femeia parasita de Ionut Negoita a inflorit dupa divortul de fostul patron al lui Dinamo. Cu ce se ocupa acum

El este casatorit cu Alexandra si au impreuna gemeni. Chiar ea daca este mai mare cu 8 ani, cei doi au o relatie de iubire ca-n povesti.

Alexandra, sotia sa, provine dintr-o familie buna, parintii sai fiind extrem de bogati, cu afaceri in diverse domenii.


Fotbalistul Stefan Radu si-a cunoscut viitoare sotie la munte, unde a fost invitat la o petrecere, alaturi de prieteni comuni.

Tanara a fost alaturi de jucatorul lui Lazio in perioada cea mai grea a vietii lui, in urma cu 10 ani, atunci cand si-a pierdut tatal si a fost la un pas sa se retraga din fotbal.

"A fost un moment delicat, au trecut 10 ani de-atunci. Cand mi-am pierdut tatal a fost cel mai dureros din viata mea. Nu ma ascund, m-am gandit chiar sa ma retrag. Am trait un soc", a povestit Stefan Radu recent, intr-un interviu.

Fotbalistul roman joaca din 2008 la Lazio si a devenit fotbalistul cu cele mai multe prezente din istorie in tricoul echipei romane.