Selecționerul Rădoi a luat decizia! Ce se va întâmpla cu puștiul de 15 ani Enes Sali la meciul decisiv cu Islanda

Joi, 11 Noiembrie 2021, ora 17:42 3332 citiri
Enes Sali

Naţionala României întâlneşte, joi, de la ora 21.45, reprezentativa Islandei, într-unul dintre meciurile decisive pentru calificarea la barajul Cupei Mondiale din 2022. Meciul se va disputa pe Stadionul Steaua, în grupa J de calificare la Cupa Mondială.

Selecţionerul Mirel Rădoi a anunţat un lot format din 26 de jucători, cea mai mare surpriză fiind convocarea în premieră a mijlocașului ofensiv Enes Sali de la Farul Constanța, la vârsta de 15 ani și 9 luni.

Pentru meciul cu Islanda de joi seară, Mirel Rădoi a fost nevoit să renunțe la trei fotbaliști, iar printre aceștia se numără și Enes Sali, alături de portarul Horațiu Moldovan și de fundașul Virgil Ghiță.

Astfel, Enes Sali trebuie să mai aștepte pentru a-și face debutul la naționala României cel puțin până duminică, la partida din deplasare cu Liechtenstein.

Pentru ca Enes Sali să nu mai poată evolua pentru o altă națională (Canada și Turcia fiind interesate deja de serviciile sale), el trebuie să bifeze cel puțin trei partide sub tricolor până la vârsta de 21 de ani.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News