Sebastian Coltescu, din nou pe lista FIFA

Colaborator: Aurel Draghici
Marti, 18 Septembrie 2012, ora 12:18 3135 citiri

Sebastian Coltescu va reveni de la 1 ianuarie 2013 cu fluierul pe arenele europene, el urmand sa preia ecusonul FIFA detinut de Alexandru Deaconu, "Bricheta" renuntand la arbitraj pentru presedintia CCA.

Craioveanul in varsta de 35 de ani mai facuse parte acum sase ani din lotul international al fluierasilor romani, numai ca el a fost exclus atat de pe lista FIFA cat si de pe cea a Ligii lui Mitica in 2007, urmare a gravelor erori comise la jocurile Steaua - Ceahlaul si CFR Cluj - Ceahlaul. A fost reprimit in Lotul 1 de arbitri in 2008.

Coltescu a tinut prima pagina a ziarelor in toamna lui 2008, cand a avut o tentativa de sinucidere, se presupune pentru o deceptie in amor.

In ultimile doua editii ale principalei competitii fotbalistice interne a avut prestatii constant bune, chiar peste asteptari tinand cont de cumpenele prin care a trecut, fapt care l-a si recomandat sa i se mai dea o sansa de acest fel.

De precizat ca este cel mai delegat arbitru al primei jumatati a turului actual de campionat, cu sapte jocuri fluierate in cele opt runde derulate pana in prezent.

La ora actuala avem activi sase purtatori romani ai ecusonului FIFA, anume: Marius Avram, Cristian Balaj, Ovidiu Hategan, Istvan Kovacs, Radu Petrescu si Alexandru Tudor.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News