Scandalul sexist care zguduie fotbalul din Italia. Ce-a putut să audă din tribune o tânără care tundea gazonul VIDEO

Joi, 16 Septembrie 2021, ora 16:588342 citiri
Scandalul sexist care zguduie fotbalul din Italia. Ce-a putut să audă din tribune o tânără care tundea gazonul VIDEO
Tânăra care tundea gazonul

Opinia publică din Italia e intrigată de o scenă sexistă petrecută duminica trecută, pe stadionul ”Marassi” din Genova, înaintea meciului Sampdoria - Inter (2-2) din Serie A.

După cum se poate vedea din imaginile apărute pe rețelele sociale, victimă a fost una dintre angajatele clubului Sampdoria, responsabilă cu tunderea gazonului.

Astfel, trecând prin fața galeriei lui Inter, tânăra s-a trezit cu o serie de scandări rușinoase. "Lascialo stare quel tagliaerba, te la rasiamo noi" a fost cântecul inventat pe loc de ultrași care a iscat un scandal uriaș.

În traducere aproximativă ”Lasă acea mașină de tuns iarba, ți-o radem noi”, exprimarea a stârnit numeroase reacții de indignare, în ciuda faptului că angajata respectivă a părut să nu fie deranjată. Din contră, ea a zâmbit și le-a răspuns spectatorilor cu brațul ridicat.

„Ea lucrează în timp ce acei bărbați, care sunt acolo pentru a se distra, cântă despre vaginul ei. Dacă în locul acelei tinere s-ar fi aflat o fiică a lor, o soră, iubita sau mama? Se spune că fata a zâmbit, deci totul e în regulă, nu? Poate că zâmbea de nervi. Ce-ar fi trebuit să facă, să fugă în lacrimi și să renunțe la treabă înaintea unui meci din Serie A?, Chestia asta nu e o glumă, e violență”, a scris în mediul online Cathy La Torre, o avocată specializată în legislația antidiscriminare și una dintre primele persoane care au intervenit în această privință.