Scandal de proportii in fotbalul romanesc: E bataie de joc generala!

Vineri, 03 Iulie 2015, ora 14:56 5009 citiri
Foto: Facebook/ FRF

Fotbalul romanesc este lovit de un nou scandal de proportii, Federatia Romana de Fotbal si Comisia Centrala de Arbitri fiind puse la zid.

Totul a plecat de la un anunt al celor de la FRF, care anuntau un concurs pentru ocuparea posturilor de observatori pentru noul sezon al Ligii 1. In anuntul initial era stipulat faptul ca la concurs pot participa fostii arbtri din Liga 1.

Cu numai cateva ore inaintea examenului de la Federatie, CCA a revenit cu un alt comunicat in care se sustinea ca doar observatorii din sezonul trecut, plus trei invitati alesi de conducerea arbitrajului romanesc, pot participa la acest concurs.

Aceasta schimbare a regulilor in ultimul moment a produs rumoare in randul fostilor arbitri, care lanseaza acuzatii grave. Fostul arbitru asistent FIFA, Marius Beudeanu, este cel mai vehement dintre acestia.

"A venit schimbarea in arbitrajul romanesc, pe care o credeam buna. Iata ca nu se intampla acest lucru. A ajuns domnul Deaconu sa ne umileasca.

Cu 10 ore inainte de examen, dupa ce mi-am facut dosarul, dupa ce m-am pregatit, vii si spui ca nu pot participa. Este o sfidare la adresa Federatiei, la adresa lui Razvan Burleanu. Sa anulezi anuntul presedintelui, depaseste orice imaginatie! Am sustinut actuala conducere, dar mi se pare ca sunt santajabili si manevrabili. Cat timp imi arata ca nu sunt in stare sa ia niste masuri, drumurile noastre se vor desparti. De ce sa ajung sa fiu umilit la mine in tara? Pentru ca domnul Teodoridis este in Comitetul Executiv al UEFA? Cei obedienti nu sunt vazuti bine acolo. Nimeni din conducerea UEFA nu apreciaza obedienta.

Este o bataie de joc generala. Il astept pe domnul Burleanu sa vina cu niste precizari clare. Nu se mai poate. Ori facem ceva, ori iesim la un atac la baioneta. Deja este prea mult", a acuzat fostul arbitru la Sport Total FM.

Termenul de depunere a dosarelor pentru concursul de observatori a expirat in data de 2 iulie.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Miercuri, 30 Noiembrie 2022
Tunisia
17:00
Franța
Miercuri, 30 Noiembrie 2022
Australia
17:00
Danemarca
Miercuri, 30 Noiembrie 2022
Polonia
21:00
Argentina
Miercuri, 30 Noiembrie 2022
Arabia Saudită
21:00
Mexic
Joi, 01 Decembrie 2022
Croația
17:00
Belgia
Echipe
M
V
E
I
G
P
3
2
1
0
5- 1
7
3
2
0
1
5 -4
6
3
1
1
1
4 - 3
4
3
0
0
3
1 - 7
0