Autograful dat de Haaland lui Octavian Sovre va fi scos la licitatie. "Messi mi-a semnat 9 cartonase, nu unul"

Joi, 08 Aprilie 2021, ora 12:26
5416 citiri
Autograful dat de Haaland lui Octavian Sovre va fi scos la licitatie. "Messi mi-a semnat 9 cartonase, nu unul"
Octavian Sovre si Erling Haaaland. Foto: Twitter

Arbitrul asostent Octavian Sovre a declarat ca obisnuieste sa stranga autografe de la mari sportivi ai lumii pentru a sprijini SOS Autism Bihor, un centru pentru bolnavii de autism.

"Cu ceva vreme in urma, eu impreuna cu alti colegi de-ai mei, arbitri, am decis sa sprijinim un centru in care se aflau persoane cu probleme de sanatate. La fiecare sfarsit de an faceam chete si putinul care se strangea era donat acestui centru. Cu timpul au mai venit oameni langa noi si asta ne bucura enorm. Am incercat sa sprijinim cu tot cum am putut acest centru. Asociatia pe care noi o sprijinim, este vorba despre SOS Autism, organiza cate un bal caritabil la fiecare sfarsit de an. Asta pana sa apara pandemia.

Experientele lui Giani Kirita ca vedeta TV. " Am mancat patru luni 13 linguri de orez fiert pe zi. A fost regim spartan"

In cadrul acestor evenimente se organizau licitatii unde erau vandute diferite obiecte de valoare. Printre aceste obiecte se aflau si cartonasele cu semnaturile fotbalistilor sau sportivilor celebri. Banii stransi pe aceste bunuri ajungeau in posesia asociatiei unde se afla aceste persoane cu anumite probleme de sanatate. Estimez ca am obtinut aproximativ 250 de astfel de autografe.

Si nu vorbim doar despre autografe ale marilor fotbalisti. Spre exemplu, la Jocurile Olimpice am intrat in contact cu sportivii de top de la celelalte ramuri sportive. Si de acolo am multe iscalituri. Toate aceste autografe au mers la licitatiile despre care va vorbeam si au fost cumparate, iar cu banii au fost ajutati cei suferinzi. O situatie aparte este cea a lui Lionel Messi. Cu el am dialogat mai mult pe aceasta tema.

M-a ascultat si atunci cand a aflat despre ce este vorba, mi-a semnat 9 cartonase, nu unul. Va dati seama ca nu i-as fi cerut asa ceva, dar el a fost impresionat atunci cand i-am spus despre oamenii care vor beneficia de pe urma acestor semnaturi", a declarat Sovre, intr-un interviu acordat playsport.ro.

Arbitrul asistent Octavian Sovre i-a cerut un autograf lui Erling Haaland, dupa meciul pierdut de Borussia Dortmund, scor 1-2, cu Manchester City, in turul sferturilor Ligii Campionilor.

La finalul meciului de marti, pe tunelul de la vestiare, Sovre, membru in brigada condusa de Ovidiu Hategan, este vazut cum ii cere un autograf lui Haaland, lucru care, conform specialistilor, nu va fi pe placul UEFA.

In schimb, antrenorul celor de la Manchester City, Pep Guardiola, a afirmat ca nu vede nicio problema in acest lucru: "Nu vad care e problema. Daca e fan si era acolo? Arbitrii au fost foarte buni".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Retragerea candidatului coaliţiei PSD - PNL pentru Primăria Capitalei reprezintă o "bâlbâială politică de neiertat", consideră Kelemen Hunor, preşedintele UDMR. "Este o situaţie din...
Justificarea la care nimeni nu se aștepta: ”Desemnarea lui Cîrstoiu, legată de tendința de a visa”
Justificarea la care nimeni nu se aștepta: ”Desemnarea lui Cîrstoiu, legată de tendința de a visa”
Senatorul PSD Vasile Dîncu a declarat că renunţarea la varianta unui candidat comun PSD-PNL la Primăria Capitalei şi susţinerea unui candidat propriu denotă ”mai multă flexibilitate”....
#Sovre Haaland autograf copii cu autism , #stiri fotbal