Romania - Norvegia: ponturi pariuri, cote de la 1.77 la 13.00!

Comunicat de presa
Vineri, 13 Noiembrie 2020, ora 17:25
6111 citiri
Romania - Norvegia: ponturi pariuri, cote de la 1.77 la 13.00!

Duminica seara, de la ora 21:45, Romania joaca in compania Norvegiei, la Bucuresti, penultimul meci din grupele Ligii Natiunilor. Pasionatii de pariuri se pot bucura de divertisment de calitate, de adrenalina din plin, urmarind in direct partida (transmisa de Pro TV) dupa ce in prealabil au jucat la pariuri online pe diverse optiuni precum cele prezentate mai jos ca ponturi potentiale de a fi incluse in biletul virtual. Am selectat din oferta celor de la Unibet variante diferite, cu cote de la 1.77 pana la 13.00, idei pe care fiecare le poate prelua in functie de apetitul de risc. In fotbal apar multe surprize, deci chiar si optiunile cu cote foarte mari se pot adeveri!

Partida din tur s-a incheiat cu 4-0 pentru Norvegia, deci Romania ar avea o revansa de luat. Intrebarea pe care si-o pun insa fanii (si pariorii) este daca echipa noastra are o astfel de energie disponibila pentru a trece de o formatie solida si valoroasa precum cea a nordicilor. Scorul de la Oslo a fost unul categoric, dar nu intamplator. Dovada a diferentei de valoare este parcursul celor doua echipe in meciurile oficiale jucate in acest an. Romania a dezamagit, a acumulat chiar trei infrangeri la rand (cu Islanda, Norvegia si Austria) si a ratat ultima sansa de a juca in turneul final al Euro 2020. Acum, in Liga Natiunilor, tricolorii ocupa locul 3 in grupa, cu 4 puncte in 4 meciuri. La polul opus, Norvegia are 9 puncte si ocupa locul 2, dar la egalitate cu ocupanta locului 1, Austria.

Pont pariu de cota 1.77 la Unibet: Ambele echipe marcheaza

Dintre variantele prezentate, este poate cea mai probabila, dar cota de 1.77 este una excelenta la Unibet, in raport cu sansele teoretice de reusita. Se asteapta un joc pe contre, ofensiv, cu doua echipe entuziaste in atac. Norvegia este foarte eficienta la numarul de goluri marcate, are 18 meciuri la rand in care a marcat cel putin o data. Nici nu este de mirare, caci il are in lot pe Erling Haaland, jucatorul lui Borussia Dortmund, cel care a inscris 3 din 4 goluri ale echipei sale in meciul cu Romania. Formatia antrenata de Mirel Radoi joaca acasa si are multi jucatori dornici sa iasa in evidenta. Ne asteptam la greseli in defensiva, dar ofensiva ar putea fi un punct forte.

Pont pariu de cota 1.94 la Unibet: Norvegia inscrie in prima repriza

Sanse mari si pentru aceasta idee si o cota wow la Unibet, 1.94! Norvegia incepe de obicei in forta, marcheaza adesea in prima repriza. Romania a primit gol in prima jumatate de meci in cinci dintre ultimele sapte jocuri oficiale. Cel mai probabil, Romania va ataca de la inceput, asa cum a promis antrenorul echipei, dar acest lucru are si riscuri in defensiva, iar nordicii stiu sa profite.

Pont pariu de cota 2.90 la Unibet: cel putin 2 goluri in prima repriza

In 3 din ultimele 5 meciuri oficiale jucate de Romania, s-a marcat de cel putin doua ori in prima repriza. La fel s-a intamplat si in meciul amical cu Belarus. Norvegia soseste relaxata la Bucuresti, cu amintirea recenta a partidei de la Oslo, cand s-a distrat cu echipa noastra in acel 4-0. Asadar, nordicii nu vor ezita sa atace, sa joace deschis. Acest lucru ar putea duce la goluri multe. Cota 2.90 de la Unibet pentru acest scenariu este fantastica!

Pont pariu de cota 13.00 la Unibet: scor exact, 2-2

Cel mai riscant pariu poate aduce desigur si cele mai mari castiguri - de 13 ori suma plasata pe platforma de pariuri online Unibet. Scor exact 2-2 este un pont care merita incercat doar de catre cei dornici de risc si adrenalina in doze mari. Ne asteptam la un meci deschis, echilibrat, sunt sanse reale pentru un scor 2-2, chiar daca desigur exista si multe alte variante pentru meci.

Deputatul USR Daniel Blaga, candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria Târgovişte
Deputatul USR Daniel Blaga, candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria Târgovişte
Deputatul USR Daniel Blaga a fost desemnat candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria municipiului Târgovişte. Daniel Blaga are 44 de ani, a absolvit Facultatea de Matematică în...
Presiuni de la șeful PNL Iași către Ciolacu să-l retragă pe Bogdan Cojocaru din funcția de prefect: ”Un scenariu aproape hilar”
Presiuni de la șeful PNL Iași către Ciolacu să-l retragă pe Bogdan Cojocaru din funcția de prefect: ”Un scenariu aproape hilar”
Liderul PNL Iaşi Alexandru Muraru îi cere premierului Marcel Ciolacu să îl retragă pe Bogdan Cojocaru, lider PSD Iaşi, din funcţia de prefect al judeţului Iaşi, motivând că acesta...
#pariuri sportive, #pariuri fotbal romanesc , #pariuri