România întâlnește joi Islanda în prima dintre cele două "finale" pentru barajul CM 2022

Advertorial
Miercuri, 10 Noiembrie 2021, ora 18:45
3692 citiri
România întâlnește joi Islanda în prima dintre cele două "finale" pentru barajul CM 2022
pariuri fotbal FOTO: unibet.ro

În condițiile în care Germania nu mai poate rata locul 1 în grupa J din preliminariile Campionatului Mondial de Fotbal 2022, România are nevoie de toate cele 6 puncte în partidele cu Islanda (acasă) și Liechtenstein (în deplasare), pentru a avea garantat accesul la barajul pentru calificarea la turneul final.

Prima partidă se joacă joi, de la ora 21:45, iar meciul cu Liechtenstein este programat pe data de 14 noiembrie. Acum, clasamentul grupei J arată astfel:

1. Germania 21 puncte

2. România 13 puncte

3. Macedonia de Nord 12 puncte

4. Armenia 12 puncte

5. Islanda 8 puncte

6. Liechtenstein 1 punct

România este favorită în meciul cu Islanda

Casele de pariuri online consideră România drept mare favorită în partida cu Islanda. La Unibet, cota este 1.62 pentru meci câștigat de gazde. Islandezii au cotă 5.60 pentru victorie, în timp ce cota pentru scor egal este 4.10.

România a câștigat partida tur, 2-0 în Islanda. Totuși, să nu uităm că nordicii s-au impus în meciul de baraj pentru EURO 2020, scor 2-1.

La pariuri online se mai poate alege cota 1.72 pentru cel mult 2 goluri în meci sau cota 2.12 pentru cel puțin 3 goluri consemnate în România – Islanda. Tot la Unibet se poate paria și pe faptul că o singură formație va înscrie (cotă 1.66) sau că ambele echipe vor puncta (cotă 2.16).

Cei care caută ponturi pariuri CM 2022 pot alege pentru acest meci o dublă selecție de cotă 2.10 generată prin funcția Creare Pariu Unibet, cu mari șanse de reușită: Victorie România și sub 3.5 goluri.

În plus, pe unibet.ro se desfășoară în prezent o campanie promoțională la care se poate participa pe baza rulajelor de cel puțin 50 RON la pariuri, sloturi sau live casino. Fiecare multiplu de 50 RON în aceste secțiuni înseamnă pentru cei înscriși în campanie o șansă la extragerea săptămânală. În fiecare săptămână de campanie se acordă premii consistente - un Audi A4, premii cash de până la 5.000 RON și alte beneficii extra.

Variante de acces baraj CM 2022 pentru România:

1. Varianta ideală este cea în care România câștigă meciurile cu Islanda și Liechtenstein, fără a mai depinde de celelalte rezultate din grupă;

2. În cazul unei remize și a unei victorii (deci 4 puncte acumulate), România ajunge la baraj dacă Armenia - Macedonia se termină la egalitate;

3. Lucrurile se complică dacă Islanda câștigă în meciul de joi seară, iar România mai cucerește doar cele 3 puncte din partida cu Liechtenstein. Atunci, avem mare nevoie de un egal la Armenia - Macedonia. Ulterior, dacă aceste echipe vor câștiga în ultima etapă, la egalitate în trei criteriul de departajare ar fi golaverajul.

Cum se decid câștigătoarele la baraj

Barajul de calificare la CM 2022 se va disputa în primăvară. Vor participa cele 10 ocupante ale locurilor 2 din preliminarii plus două câștigătoare din grupele Ligii Națiunilor care nu s-au clasat între primele 2 în preliminarii. Aceste 12 formații vor juca în 3 grupe de câte 4, iar ocupantele locului 1 în fiecare grupă merg la turneul final din Qatar.

Alte meciuri tari în preliminarii și ponturi atractive

Meciul România – Islanda nu este singurul care merită urmărit joi seara. Pasionații de pariuri în special ar trebui să acorde atenție și unor alte partide interesante din preliminariile CM 2022, de exemplu Grecia - Spania și Irlanda – Portugalia. Iată ponturi la pariuri pentru aceste două meciuri:

Grecia - Spania: Spania câștigă & Ambele echipe înscriu – cotă 3.95 la Unibet

Pe locul 2 în grupă, la 2 puncte sub liderul Suedia, Spania nu a avut un parcurs pe măsura așteptărilor în aceste preliminarii. Grecia, ocupând locului 3, încă are șanse teoretice la calificare, deci sigur nu va ceda ușor în jocul cu Spania.

Pe de altă parte, elenii au moralul scăzut după înfrângerea suferită în fața Suediei, iar ibericii, cu un lot clar superior, au prima șansă în meciul de joi seară, de la ora 21:45.

În aceste condiții, la o cotă excelentă – 3.95 – se poate alege combinația Victorie Spania și Ambele marchează, prin funcția Creare Pariu la agenția Unibet.

Irlanda - Portugalia: Victorie Portugalia & Peste 2.5 goluri - cotă 2.05 la Unibet

Tot joi de la ora 21.45 se joacă și un meci important pentru Portugalia. Aceasta ocupă locul 2 în grupă, cu 16 puncte, unul mai puțin față de liderul Serbia. Cu doar 5 puncte acumulate, Irlanda nu mai are șanse nici măcar la locul secund.

Portughezii au 5 meciuri consecutive câștigate, iar pe Irlanda au învins-o în ultimele două meciuri. Ambele formații au un istoric cu cel puțin 3 goluri în ultimele partide, deci ar putea merita încercată selecția Victorie Portugalia și Peste 2.5 goluri, la o cotă de 2.05 oferită de Unibet prin funcția Creare Pariu.

Cotele prezentate pot suferi modificări.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Perla lui Hagi la primul gol în SUA. Americanii au plătit 3 milioane de dolari și l-au trimis în liga a treia!
Perla lui Hagi la primul gol în SUA. Americanii au plătit 3 milioane de dolari și l-au trimis în liga a treia!
Enes Sali a fost transferat de Farul în SUA pentru 3 milioane de dolari. Puștiul talentat de Farul a avut însă un debut ezitant dar iată că acum a reușit să și înscrie. FC Dallas l-a...
Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Ministra Justiţiei, Alina Gorghiu a spus, referitor la afirmaţiile preotului Nicolae Tănase de la Valea Plopului potrivit cărora fetele care sunt agresate sexual ar trebui să intre la...
#pariuri, #pariuri fotbal, #fotbal , #pariuri