Ce a spus Zidane dupa victoria mare in fata Barcelonei

Duminica, 11 Aprilie 2021, ora 10:02
4109 citiri
Ce a spus Zidane dupa victoria mare in fata Barcelonei
Jucatori Real Madrid. Foto: Facebook / Real Madird

Antrenorul echipei Real Madrid, Zinedine Zidane, s-a plans dupa victoria din derbiul cu FC Barcelona, de epuizarea fizica a jucatorilor sai.

"Prima repriza a fost a noastra. Am suferit in a doua, dar am meritat victoria. Am avut multe sanse sa inscriem al treilea gol. Am suferit, bineinteles, pentru ca un meci impotriva unei echipe de acest fel iti cere multe, precum cel impotriva celor de la Liverpool. Suntem la limita fizic.

Dar este fotbal, este mai usor cand castigi trei puncte. Va trebui sa ne odihnim bine, sa ne reincarcam bateriile si sa spunem ca, miercuri, vom mai avea un mare meci de disputat (n.r. - returul din sferturile de finala ale Ligii Campionilor cu Liverpool, dupa victoria cu 3-1 din prima mansa). Suntem in viata in ambele competitii, vrem sa luptam, sa continuam si asta vom face pana la final. Si nu este lipsit de dificultati.

Calatanii acuza arbitrajul dupa derby-ul pierdut cu Real Madrid. "Nu stiu de ce exista VAR in Spania"

Acum nu am castigat inca nimic. Este doar un joc, trei puncte, nu schimba nimic: suntem inca in lupta pentru titlu, ca si celelalte echipe. (n.r. - depre criticile primite) Nu le urmaresc cand lucrurile merg bine, nu le aud cand merg rau", a declarat Zidane, potrivit lequipe.fr.

Real Madrid castiga El Clasico si urca pe primul loc in Spania

Formatia Real Madrid a invins echipa FC Barcelona, sambata seara, pe stadionul Alfredo Di Stefano, scor 2-1, intr-un meci din etapa a XXX-a a campionatului Spaniei.

Golurile au fost marcate de Benzema '13 si Kroos '28 pentru invingatori, respectiv Mingueza '60 pentru FC Barcelona. Ambele echipe au ratat ocazii importante, avand cate doua bare.

Pe final, in minutul 90, de la Real Madrid a fost eliminat Casemiro, el primind al doilea cartonas galben. Casemiro a primit primul cartonas galben cu doar un minut inainte de eliminare.

In urma acestui rezultat, madrilenii au urcat provizoriu pe locul I in clasament, cu 66 de puncte, la egalitate cu Atletico Madrid, care joaca, duminica, in deplasare, cu Betis Sevilla. FC Barcelona ocupa locul 3, cu 65 de puncte.

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#Real Madrid victorie Barcelona Zidane , #stiri fotbal