Reactii dupa tragerea la sorti din Liga 2. Angelescu: " Vrem sa jucam cu fani in tribuna". Balint: "Petrolul e cel mai greu adversar"

Miercuri, 17 Iunie 2020, ora 13:542117 citiri
Reactii dupa tragerea la sorti din Liga 2. Angelescu: " Vrem sa jucam cu fani in tribuna". Balint: "Petrolul e cel mai greu adversar"
Foto: Facebook / Liga 2

Balint de la Arad nu voia sa joace cu Petrolul in prima etapa din playoff-ul Ligii a doua.

"Am anticipat prima etapa. Am simtit ca vom juca impotriva Petrolului si e cel mai greu adversar pentru prima etapa, cu tot respectul pentru restul echipelor.

Chiar daca i-am batut de doua ori mi se pare adversarul cel mai periculos. Este extrem de important in prima etapa sa nu pierdem. S-a demonstrat ca toate echipele sunt foarte valoroase, cu antrenori foarte competenti si acest play-off va fi foarte interesant din multe puncte de vedere", a spus antrenorul echipei Lazslo Balint la Digisport.

Lincar vrea sa dea marea lovitura cu Turris si sa promoveze cu echipa din Teleroman pentru prima data in Liga 1.

"Fiecare echipa isi doreste promovarea, e o diferenta mica intre lider si urmaritori. Pentru mine si pentru baieti ar fi o performanta incredibila. Chiar m-am acomodat foarte bine la Turris si mi-ar placea sa mai stau un an si sa jucam in Liga 1", a declarat antrenorul lui Turris Turnu Magurele, Lincar la Digisport.

Victor Angelescu, actionarul Rapidului, crede ca Rapid are un minus in acest playoff: lipsa suporterilor.

"Ei sunt platiti inclusiv pana in luna aprilie. Eu zic ca suntem OK, din punct de vedere financiar suntem bine.

Noi speram ca pana in acel moment sa se dea o ordonanta prin care sa avem macar 10% din spectatori. Jucatorii sa demonstreze ca pot juca si fara acel public minunat in spate si sa promovam", a spus Angelescu dupa tragerea la sorti.