Raul Rusescu l-a "urecheat" pe Mihai Stoica. Mesajul dur al fotbalistului: "Ai aruncat cu noroi, e prea mult"

Joi, 13 Mai 2021, ora 09:49
3704 citiri
Raul Rusescu l-a "urecheat" pe Mihai Stoica. Mesajul dur al fotbalistului: "Ai aruncat cu noroi, e prea mult"
Raul Rusescu, in tricoul FCSB-ului

Atacantul Raul Rusescu (32 de ani), in prezent la Academica Clinceni, i-a raspuns managerului de la FCSB, Mihai Stoica, in urma acuzatiilor facute de acesta din urma privind un non-combat al fotbalistului in meciurile cu CFR Cluj.

Meme Stoica s-a aratat deranjat de modul total diferit in care Rusescu si colegii de la Clinceni si-au aparat sansele in esecurile cu CFR din play-off, comparativ cu egalul (2-2) smuls de ilfoveni contra echipei lui Gigi Becali.

Printr-un mesaj mai lung pe Facebook, Raul Rusescu a reactionat:

"Nu am folosit pana acum aceasta pagina pentru un drept la replica si nu credeam ca o sa am motive sa o fac, dar tinand cont de ultimele postari si aparitii publice, am simtit nevoia sa scriu cateva randuri.

Primul meu instinct a fost sa te sun si sa iti spun personal ce am de zis, dar tinand cont ca pentru tine spatiul si opinia publica sunt mai importante, am decis sa iti spun in acelasi stil.

Tinand cont ca sub indrumarea ta am realizat prima mare surpriza din fotbalul romanesc, sub indrumarea ta am realizat a 2-a "remontada" istorica din epoca moderna a fotbalului romanesc, sub indrumarea ta am invins la Bucuresti campioana Europei in exercitiu, sub indrumarea ta am castigat dupa multi ani titlul, cu multe etape inainte de final, sub indrumarea ta am realizat tripla, sub indrumarea ta am realizat prietenii ce vor ramane indiferent de cursul vietii, pe scurt sub indrumarea ta m-am dezvoltat ca om si ca fotbalist, iar din lumea fotbalului tu esti persoana care ma cunoaste atat de bine si stie foarte bine ce inseamna pentru mine un meci de fotbal si faptul ca urasc sa pierd indiferent de activitatea pe care o practic.

Si cu toate astea, din cauza unei executii lamentabile, sa faci insinuarile pe care le-ai facut si sa creezi un nor de indoiala asupra mea si asupra a tot ceea ce reprezint este prea mult.

Te-am respectat tot timpul si o voi face si de acum incolo chiar daca, pentru a masca altceva, ai aruncat cu noroi intr-o persoana care a fost, este si va ramane asa cum ai cunoscut-o acum 15 ani: respectuoasa, timida, corecta si cu mare dragoste pentru sportul rege.

Mai mult ca sigur, in anii ce urmeaza, din varii motive, nu voi mai imbraca tricoul ros-albastru, dar asta nu inseamna ca o sa-mi tradez trecutul si o sa lovesc in oamenii care au fost langa mine.

Nu stiu unde ma duce viata si, poate, in viitor, o sa joc la o rivala a Stelei (Academica Clinceni nu este o rivala), repet: asta nu inseamna ca o sa-mi tradez trecutul si o sa lovesc in oamenii care au fost langa mine.

Sunt mandru de ceea ce am realizat pana acum si sunt si mai mandru pentru ca am facut milioane de oameni fericiti (pe langa cei care umpleau stadionul pana la refuz).

P.S.

- eu sunt nasul

- nu am nicio oferta si nicio promisiune de oferta de la vreo echipa din prima liga (da-mi contactul persoanei cu oferta de la CFR ca poate o sa am nevoie"

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Pe cine sună Meme Stoica primul dacă FCSB câștigă titlul. Ce zice el, aia facem!
Pe cine sună Meme Stoica primul dacă FCSB câștigă titlul. Ce zice el, aia facem!
FCSB este aproape de a câștiga titlul după mulți ani iar mai mulți jucători din echipă sunt în vizorul selecționerului Edi Iordănescu pentru Campionatul European din Germania....
Farul o umilește pe CFR Cluj și îi pune titlul pe tavă FCSB-ului. Echipa lui Becali poate deveni campioană în această etapă
Farul o umilește pe CFR Cluj și îi pune titlul pe tavă FCSB-ului. Echipa lui Becali poate deveni campioană în această etapă
Formaţia Farul Constanţa a învins, vineri seară, pe teren propriu, cu scorul de 5-1, echipa CFR Cluj, într-un meci din etapa a cincea a play-off-ului Superligii. Învingătorii au marcat...
#Raul Rusescu, #FCSB, #Mihai Stoica, #mesaj , #stiri fotbal