Amenzi și suspendări după meciul Rapid - FCSB! Ce decizii s-au luat la FRF

Miercuri, 18 August 2021, ora 18:22 2912 citiri
Foto: Facebook / FC Rapid 1923

Comisia de Disciplină din cadrul FRF a decis, miercuri, sancţionarea FC Rapid şi FCSB ca urmare a eliminărilor şi incidentelor de la meciul de săptămâna trecută, contând pentru etapa a cincea a Ligii 1.

“Se sancţionează jucătorul Şerban Sorin (FC FCSB) cu suspendare pentru o etapă şi o penalitate sportivă de 740 lei; Se sancţionează jucătorul Sefer Antonio (FC Rapid 1923) cu suspendare pentru două etape şi penalitate sportivă de 6.000 lei; Se sancţionează clubul FC FCSB cu penalitate sportivă de 10.000 lei; Se sancţionează clubul FC Rapid 1923 cu penalitate sportivă de 15.000 lei”, este decizia comisiei, potrivit site-ului LPF.

Nou-promovata FC Rapid a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), echipa FCSB, în etapa a V-a a Ligii 1. Partida de pe Arena Naţională a fost una tensionată, cu multe durităţi, cu două eliminări şi cu o atmosferă incendiară în tribunele Arenei Naţionale. A marcat Vinicius '39 (autogol).

În minutul 83, Şerban (FCSB) şi Claudiu Iordache (Rapid) au avut o altercaţie, s-au îmbrâncit. Sefer (Rapid) a venit tare şi l-a doborât pe Şerban. După acest incident, în care s-au implicat mai mulţi jucători de la ambele echipe, Sefer şi Şerban au fost eliminaţi.

Meciul a fost presărat de incidente, galeriile, mai ales cea a gazdelor, aruncând petarde şi obiecte pe teren.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News