De ce nu vrea Radoi sa plece acum de la nationala

Duminica, 04 Aprilie 2021, ora 09:24
4043 citiri
De ce nu vrea Radoi sa plece acum de la nationala
Mirel Radoi FOTO FRF.ro

In urma unei discutii cu presedintele FRF Razvan Burleanu si cu Mihai Stoichita, Mirel Radoi a decis ca va ramane in continuare pe banca echipei nationale.

Nationala Romaniei a pierdut in Armenia cu 3-2 si parea ca totul se indreapta spre plecarea lui Mirel Radoi de la carma echipei nationale. Insa antrenorul a decis sa continue munca de la prima reprezentativa, sperand sa redreseze corabia in deriva.

Radoi are in minte insa si un alt obiectiv: participarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Dupa ce a dus tineretul in semifinala EURO, lui Mirel i s-a promis ca va conduce echipa reprezentativa (formata din jucatori sub 23 de ani) la Jocurile Olimpice si asa se va intampla. Daca ar fi renuntat acum la nationala, Radoi ar fi dat cu piciorul acestei sanse.

Radoi considera ca este o oportunitate excelenta sa realizeze o performanta la Tokyo si sa isi creasca din nou cota.

Adrian Mutu, selectionerul Under 21, a si declarat ca el va fi la Tokyo, dar nu ca antrenor. "Merg in Japonia, da, dar ca suporter. Noi nu am avut niciodata 2 selectioneri. Nu ca nu s-ar fi intamplat in alte parti, dar nu am facut-o noi si n-o sa incepem acum. I-am zis lui Mirel sa se ocupe, sa conduca el echipa. O sa merg si eu, dar numai ca suporter. Mirel are de unde alege. Sunt baieti si din generatia trecuta, si din generatia actuala, care sunt foarte buni, care stiu ce inseamna spiritul de lupta, vor face o figura frumoasa", a comentat Mutu la finalul partidei dintre Romania si Germania.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cu cine ar vrea PSD+PNL să-l înlocuiască pe Cătălin Cîrstoiu la alegerile pentru Primăria Capitalei
Cu cine ar vrea PSD+PNL să-l înlocuiască pe Cătălin Cîrstoiu la alegerile pentru Primăria Capitalei
Cătălin Cîrstoiu se pare că s-a dovedit a fi mai degrabă nepotrivit pentru a candida din partea PSD+PNL pentru Primăria Capitalei. Astfel, alianța care formează și guvernul ar lua deja în...
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres al Forţa Dreptei este organizat, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, formaţiunea urmând să îşi aleagă conducerea naţională şi să îşi prezinte candidaţii la alegerile...
#Radoi, #Mirel Radoi, #radoi frf, #radoi jocurile olimpice, #jo de la toky , #stiri fotbal
Comentarii
Poza Nonpolitikon
Nonpolitikon
rank 5