Puștii României, spulberați pe teren propriu de Germania. Tricolorii sunt eliminați din cursa spre Euro. La nemți a jucat și Ibrahimovic!

Sambata, 23 Octombrie 2021, ora 22:144608 citiri
Puștii României, spulberați pe teren propriu de Germania. Tricolorii sunt eliminați din cursa spre Euro. La nemți a jucat și Ibrahimovic!
Naționala Under 17 a României

Echipa națională Under 17 a României a fost învinsă sâmbătă cu un categoric 5-0 de către selecționata Germaniei, într-un meci contând pentru preliminariile Euro 2022.

Într-o grupă pe care o organizează, la Mogoșoaia și Buftea, România a suferit al doilea eșec, după 0-2 cu Rusia, iar șansele de calificare la turneul final au fost spulberate.

Tricolorii vor mai întâlni San Marino, dar nu mai pot urca mai sus de locul 3 în grupă, fără șanse de a prinde calificarea în faza următoare, ținând cont că doar patru din cele 12 echipe clasate pe locurile trei în preliminarii vor evolua în Runda de Elită.

Contra Germaniei, echipa antrenată de Daniel Mogoșanu a fost surclasată pe final de meci, golurile nemților fiind semnate de Ulrich (min.21), Pejcinovic (60, 79 și 82) și Wanner (88).

În echipa Germaniei a evoluat din minutul 63 și un anume Arijon Ibrahimovic, jucător la Bayern Munchen, care n-are însă nicio legătură de rudenie cu celebrul Zlatan Ibrahimovic.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News