Premier League: Mourinho merge sa faca victime pe "Stamford Bridge"

Sambata, 22 Octombrie 2016, ora 09:58
1989 citiri
Premier League: Mourinho merge sa faca victime pe "Stamford Bridge"
Foto: Premier League

Ponturi-Bune.ro va prezinta analiza celor mai interesante meciuri din etapa a 9-a din Premier League.

ANGLIA - Premier League, etapa a 9-a

Mourinho merge sa faca victime pe "Stamford Bridge"

In Anglia, primul sfert al sezonului este pe duca (stagiunea interna cuprinde 38 de etape). Derbiul rundei cu numarul 9 din Premier League se joaca la Londra, intre Chelsea si Manchester United, locurile 5, respectiv 7. Meciul va avea loc duminica, de la ora 18.00, in inchiderea etapei.

Se anunta un meci cu artificii pe "Stamford Bridge", mai ales ca Jose Mourinho revine ca adversar. "Sunt cel mai bun antrenor din istoria clubului Chelsea", a fost auzit deseori laudandu-se cel poreclit "The Special One". Chelsea vede cupele europene la televizor si nu are liniste in lot. Intre atacantul Diego Costa si antrenorul Italian Antonio Conte s-a consumat recent un schimb dur de replici.

Tabara opusa, Manchester United, prinde tot mai multa viteza. "Diavolii" s-au descatusat joi, in partida de pe "Old Trafford" cu Fenerbahce, scor 4-1, din Liga Europa. Francezul Paul Pogba a reusit o "dubla" in poarta turcilor, dupa ce evoluase minunat si la nationala, in Olanda - Franta 0-1.

Unibet ofera o cota atragatoare, 1,74 pentru sansa dublu, X2 (remiza sau victorie Manchester United).

Campioana Manchester City va fi testata pe teren propriu, duminica (ora 15.30), de Southampton, locul 12. "Sfintii" ar putea acuza oboseala jocului european de joi, cu Inter, de la Milano, scor 0-1.

"Cetatenii" revin pe teren propriu dupa umilinta de la Barcelona, din Liga Campionilor, scor 0-4. Pe "Nou Camp", golgheterul Kun Aguero a intrat doar pe final, astfel ca va fi proaspat, pentru a marca duminica. Unibet ofera cota 1,77 ca Aguero va gasi drumul spre gol. Spaniolul Nolito are si el pofta de perforat porti adverse. Unibet ofera cota 2,55 ca spaniolul va puncta.

Arsenal pare in mare forma si are parte de un meci relativ facil, acasa, cu Middlesbrough (locul 17 din 20 de formatii), sambata, de la ora 17.00. Pariati la Unibet si vedeti partida de pe "Anfield Road" LIVE pe Unibet TV.

Tottenham, singura formatie care n-a cunoscut esecul in sezonul actual, da semne ca se sufoca. A supravietuit cu greu, la mijlocul saptamanii, la Leverkusen, unde a remizat cu Bayer, scor 0-0. West Bromwich Albion, care are doua victorii si o remiza in ultimele trei aparitii in campionat, joaca acasa si are forta s-o faca sa sufere pe echipa lui Mauricio Pochettino. Meciul este sambata, de la ora 14.30, in deschiderea etapei.

Toate cotele prezentate se gasesc in oferta agentiei de pariuri online Unibet, una dintre cele mai apreciate de la noi din tara.

Poti consulta lista cu cele mai bune agentii de pariuri din tara aici >> >

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Mihai Tudose, PSD: Noi am mai ieşit pe primul loc şi stăteam în gară şi ne-am uitat cum a trecut trenul
Mihai Tudose, PSD: Noi am mai ieşit pe primul loc şi stăteam în gară şi ne-am uitat cum a trecut trenul
Europarlamentarul Mihai Tudose a declarat sâmbătă că PSD a mai câştigat alegerile în trecut, dar Guvernul a fost format din partidele de pe locul "doi, trei şi un pic din cinci" şi...
Replică tăioasă pentru Piedone. Nicușor Dan a ieșit la atac: "Asta e singura luptă care contează!"
Replică tăioasă pentru Piedone. Nicușor Dan a ieșit la atac: "Asta e singura luptă care contează!"
Nicușor Dan este susținut la aceste alegeri de Dreapta Unită, formată din USR, FD și PMP. Edilul, care are de dus o luptă dificilă cu Cristian Popescu Piedone, a ieșit la atac, în cadrul...
#pariuri Premier League, #ponturi Premier League, #cote pariuri Premier League , #pariuri