Predictia de 1 milion de EURO pe NetBet

Advertorial
Miercuri, 19 Mai 2021, ora 19:08
7863 citiri
Predictia de 1 milion de EURO pe NetBet
pariuri sportive FOTO: sport.netbet.ro

Cel mai asteptat eveniment sportiv al anului se apropie si NetBet vine cu cea mai tare promotie din online-ul romanesc. Va trece Anglia de sferturile competitiei? Vor triumfa francezii? Predictia corecta a felului in care va arata tabloul turneului poate aduce unui parior norocos un premiu de 1.000.000 Euro. In plus, plasarea grilei este gratuita!

NetBet acorda un premiu de 1 milion de EURO CASH pentru jucatorii care ghicesc ce se va intampla in meciurile din Campionatul European!

Predictia de 1 milion de EURO consta intr-o provocare sub forma unui pariu complex. Practic, jucatorii trebuie sa ghiceasca echipele care trec de faza grupelor si traseul lor ulterior pana in finala.

Pariorii vor alege primele trei echipe din fiecare grupa, de la A la F. Apoi, se vor selecta castigatorii meciurilor din optimi, sferturi, semi-finala, pana la alegerea marelui castigator.

Pentru cei care prefera sa lase totul la decizia sortii, exista si posibilitatea de a genera un tabel aleatoriu pentru meciurile din turneu.

Pronosticul sau pronosticurile corecte pentru meciurile din Campionatul European castiga 1 milion de euro. Atat de simplu.

Cum am mai spus, participarea la concursul NetBet cu premii in valoare de 1 milion de euro este complet gratuita. Singura conditie pentru a inregistra o grila este ca participantii sa aiba un cont NetBet, verificat, cu cel putin o depunere in bani reali, deschis inainte de 10.06.2021.

Ceea ce inseamna ca accesul la pronosticul de 1 milion de EURO este disponibil atat pentru jucatorii care au deja un cont, cat si pentru cei noi. Iar plasarea predictiei este gratuita pentru orice client activ NetBet.

Pronosticurile pot fi inregistrate pana pe 11.06.2021 la ora 01:59. Si castigatorul sau castigatorii vor fi anuntati in termen de 7 zile lucratoare de la incheierea Campionatului European in data de 11.07.2021.

Asta e tot, pentru a intra in competitia pentru milionul de euro pus in joc - o sansa unica pentru iubitorii fotbalului. Fara dubiu si de aceasta data NetBet face sportul mai palpitant!

Nicuşor Dan anunţă că şefa ASSMB va fi înlocuită din funcție. „Oare ce crede cetăţeanul român”
Nicuşor Dan anunţă că şefa ASSMB va fi înlocuită din funcție. „Oare ce crede cetăţeanul român”
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan a declarat joi, 28 martie, că şefa Administraţiei Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti, Gabriela Sivache, va fi înlocuită din funcţie, pentru că...
Politicienii români care au fost țintiți de hackeri sprijiniți de Rusia. „Agresiunile se desfășoară împotriva demnitarilor vocali”
Politicienii români care au fost țintiți de hackeri sprijiniți de Rusia. „Agresiunile se desfășoară împotriva demnitarilor vocali”
Războiul hibrid dus de Rusia afectează și politicienii români. Mai multe grupuri de hackeri sprijiniți de Rusia, China și Iran au avut ca țintă în ultimii ani politicieni și oficiali...
#pariuri sportive, #pariuri sportive online , #pariuri